Σελίδες


Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

ΡΑΝΤΕΒΟΥ... ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΊΑ Η ΕΑΠ


Αναρτήθηκε από liberovolley11.blogspot.com

Ενα από τα σημαντικότερα ραντεβού στην ιστορία της δίνει η ΕΑΠ, που φιλοξενεί την Ματσεράτα, την Τετάρτη (23/2, 19:00), στον πρώτο ημιτελικό του Challenge Cup βόλεϊ. Η ιταλική ομάδα είναι το φαβορί όχι μόνο για την πρόκριση, αλλά και για την κατάκτηση του τίτλου, κάτι που φαντάζει σαν πρόκληση στους παίκτες του Γιώργου Χριστόπουλου, οι οποίοι είναι και οι μοναδικοί εκπρόσωποι της Ελλάδας στα ευρωπαϊκά κύπελλα
Η μία φορά κάτοχος του Champions League και τρεις φορές νικήτρια του CEV Cup είναι ένας πανίσχυρος αντίπαλος, τον οποίο όμως η Λαμία, είχε κοντράρει στα ίσια, στο Χαλκιοπούλειο πριν λίγους μήνες.

Το ηθικό και το κλίμα στο στρατόπεδο των πατρινών είναι ανεβασμένο, με την διοίκηση της ομάδας να έχει μετατρέψει σε γιορτή της πόλης το παιχνίδι. Στο πλαίσιο αυτό μάλιστα, διοργάνωσε συνέντευξη τύπου μία μέρα πριν την αναμέτρηση, στην οποία ο πασαδόρος και ο προπονητής της ΕΑΠ παρουσιάστηκαν χαρούμενοι για την συμμετοχή στα ημιτελικά ενός τέτοιου θεσμού, εκφράζοντας την ελπίδα πως με την βοήθεια του κόσμου, η ομάδα μπορεί να τα καταφέρει.

"Μαζί μας ο κόσμος της Πάτρας"
Πρώτος πήρε το λόγο, ο πασαδόρος της ΕΑΠ Λουξ, Βασίλης Κουρνέτας ο οποίος είπε: "Είναι ήδη πολύ μεγάλη επιτυχία που βρίσκεται η ΕΑΠ Λουξ στους 4 του Challenge Cup και μάλιστα για δεύτερη φορά στην ιστορία της, κάτι που δείχνει πόσο καλή ομάδα είναι. Μπροστά μας βρίσκεται μια πολύ μεγάλη ομάδα όπως είναι η Ματσεράτα, ξέρουμε ότι έχουμε δύσκολο έργο αλλά και μεγάλο κίνητρο αφού δεν παίζεις κάθε μέρα με ομάδες όπως είναι η Ματσεράτα. Θέλουμε τον κόσμο της Πάτρας κοντά μας αύριο αφού θα παρακολουθήσουν ένα σπουδαίο παιχνίδι και μια από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης".


"Να χαρούμε την ευκαιρία"
Στη συνέχεια πήρε το λόγο, ο τεχνικός της ομάδας, Γιώργος Χριστόπουλος ο οποίος τόνισε: "Το αυριανό παιχνίδι είναι μια γιορτή όχι μόνο για την Πάτρα αλλά και για ολόκληρη την Ελλάδα αφού εκπροσωπούμε την χώρα ως η μοναδική ελληνική ομάδα που συνεχίζει στην Ευρώπη. Ηταν πολύ δύσκολη η φετινή προσπάθεια που κάναμε, με μακρινά και επίπονα ταξίδια για να έρθει η στιγμή να παίξουμε αύριο ένα ημιτελικό κυπέλλου Ευρώπης κόντρα σε μια ομάδα όπως η Ματσεράτα που είναι από τις κορυφαίες στην Ευρώπη.

Λίγες φορές έχουμε αυτή την ευκαιρία και θέλουμε όλοι να την χαρούμε. Η ομάδα θα είναι έτοιμη στο 100% και θα τα δώσουμε όλα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Μακάρι να είμαστε και λίγο τυχεροί αύριο. Θέλω να κάνω κάλεσμα στον κόσμο να είναι δίπλα μας, να γίνει ο έβδομος παίκτης μας και να δείξουμε σε όλη την Ελλάδα μια πολύ ωραία εικόνα".