Σελίδες


Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

VOLLEYLEAGUE: ΑΠΟΛΛΩΝ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞ (29/10, 19.00)


Μονομαχία για... εξάποντο


Μονομαχία για... εξάποντο
Μετά τις δύσκολες αποστολές που είχε στις έδρες του Ολυμπιακού και του Ηρακλή ο Απόλλων Καλαμαριάς επιστρέφει πρώτη φορά σπίτι του αντιμετωπίζοντας τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης που προέρχεται από τη νίκη επί του Ολυμπιακού στον Έβρο...
Οι Θρακιώτες έχουν (σχεδόν) τα ίδια αποτελέσματα με πέρσι (ήττα στην Κηφισιά, νίκη αλλά στο τάι μπρέικ με τον Ολυμπιακό, το ερώτημα για τους προληπτικούς είναι αν θα έχουμε την επανάληψη του περσινού σεναρίου, που βρήκε τον Απόλλωνα να επικρατεί με 3-2.

«Εξάποντο...»

«Μακάρι, αλλά εμείς θα είμαστε ακόμη πιο παθιασμένοι γιατί αυτό το ματς είναι... εξάποντο», είπε με το δικό του γλαφυρό τρόπο ο Χρήστος Πάτρας, ο οποίος για πρώτη φορά θα έχει στη διάθεση του και τον Βλάντιμιρ Ουσίλιανιν.

«Είναι πολύ σημαντική η προσθήκη του κι έχω ευχάριστο πονοκέφαλο αφού και οι Παπαδημητρίου, Μαυροβουνιώτης είναι σε καλή κατάσταση. Γενικά όλη η ομάδα είναι αποφασισμένοι και ελπίζω να μας βγει στο γήπεδο».

Καλή ψυχολογία
Στον Εθνικό η ψυχολογία είναι στα ύψη μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού κι ο Γιάννης Ανδρεάδης παραδέχθηκε με χαμόγελο: «Μέχρι τώρα πηγαίνουμε όπως πέρσι, αλλά ήρθε η ώρα να αλλάξει η σειρά των αποτελεσμάτων που είχαμε στους αντίστοιχους αγώνες».

Πάντως ο Θρακιώτης τεχνικός ξεκαθάρισε ότι: «Η Καλαμαριά θα τα παίξει όλα για όλα αφού αν χάσει θα μείνει πίσω αρκετά νωρίς κι εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να μπορέσουμε να αποδείξουμε ότι δεν ήταν τυχαία η προηγούμενη νίκη μας.

Πηγή: volleyleague.gr