Σελίδες


Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Πρόσκληση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης



Προς: Σωματεία Α' Περιφέρειας, Κοιν: Ε.Ο.ΠΕ.- ΣΥΔΠΕ Θράκης- ΣΥΔΠΕ Αν. Μακ/νίας


Στο Δ.Σ της Ε.Ο.ΠΕ. που πραγματοποιήθηκε στις 08/10/2011, μεταξύ άλλων, αποφασίσθηκαν ότι:
α) Τα εφετινά πρωταθλήματα δεν μπορούν να ξεκινήσουν εάν οι διαιτητές δεν εξοφληθούν πρώτα για το 2010-11,
β) Οι αμοιβές των διαιτητών των κατηγοριών ανδρών-γυναικών θα καταβάλλονται από το γηπεδούχο σωματείο, εφόσον επέλθει συμφωνία με την ΟΔΒΕ για μείωσή τους (Τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα θα καλύπτονται από την ομοσπονδία και τις Ενώσεις). Απαγορεύεται δε, η μετακίνηση διαιτητών, πλην τριών περιπτώσεων. i) αν κάποιος σύνδεσμος αναλάβει τα έξοδα δαπάνης για μέλη του,ii) αν υπάρξει αίτημα σωματείου, που θα καλύπτει τα έξοδα, ορισμού διαιτητή από ουδέτερη πόλη, iii) αν κάποια πόλη δεν έχει εν ενεργεία διαιτητές.
γ) Ανακοινώθηκε περικοπή της  τρέχουσας επιχορήγησης της Ομοσπονδίας (2010-2011), από την ΓΓΑ και προβλέπεται ανάλογη περικοπή για την επιχορήγηση του 2012. Επίσης, έπειτα από την θετική δικαστική εξέλιξη της διένεξης για τα Ολυμπιακά ακίνητα, δόθηκε η διαβεβαίωση, ότι με την αποδέσμευση των χρημάτων,  θα καταβληθούν στο ακέραιο οι οφειλές της αγ. περ. 2010-2011, στους διαιτητές και Σωματεία.
δ) Εκπρόσωποι της ΕΟΠΕ θα παρευρεθούν σε συγκεντρώσεις σωματείων στις έδρες των Ενώσεων εν όψει λήψης τελικών αποφάσεων και συζήτησης της κατά τόπου αντιμετώπισης του προβλήματος.
Μετά τα παραπάνω, το Δ.Σ. της Ένωσης, υλοποιώντας την απόφασή του, να ζητηθεί η οριστικοποίηση των δηλώσεων συμμετοχής των  Σωματείων, μετά την γνωστοποίηση από την Ομοσπονδία των οικονομικών δεδομένων για την αγωνιστική περίοδο 2011-2012, 
Σας καλεί να παρευρεθείτε σε ανοιχτή συγκέντρωση (Έκτακτη Γενική Συνέλευση), προκειμένου να αναπτυχθούν και να συζητηθούν λεπτομερώς, τα νέα οικονομικά δεδομένα που προκύπτουν για την διοργάνωση τωνπρωταθλημάτων 2011-2012, όλων των κατηγοριών στην Ένωσή μας, τηνΚυριακή 16 Οκτωβρίου 2011 και ώρα 11:00, στο Ξενοδοχείο  Grecotel Egnatiaστην Αλεξανδρούπολη.
Η συμμετοχή όλων των Σωματείων, είναι απαραίτητη.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ    Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ