Σελίδες


Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011




ΜΕ ΠΛΗΘΟΣ ΑΘΛΗΤΩΝ, ΓΟΝΕΩΝ, ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ, ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΤΕΛΕΣΘΗΚΕ ΣΤΟ ΦΩΤΗΣ ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

Σε μια πρωτόγνωρη ατμόσφαιρα που δημιούργησε ο κόσμος που συμμετείχε, μιας και περισσότερα από 500 άτομα βρέθηκαν στις κερκίδες του σταδίου Φώτης Κοσμάς, πραγματοποιήθηκε ο φετινός αγιασμός των τμημάτων του Εθνικού για τη τρέχουσα αθλητική χρονιά.


Τον αγιασμό τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ.κ.Άνθιμος ο οποίος εκτός από τα καθιερωμένα, διάβασε ειδικό ευχολόγιο  προς τους αθλητές και σε όλα τα μέλη της οικογένειας του Εθνικού. Συνεχάρη τους αθλητές του Εθνικού για τις επιτυχίες τους, ευχήθηκε για τη νέα χρονιά, ενώ τόνισε ότι όλη η πόλη παρακολουθεί τις προσπάθειες τους και ελπίζει σ' αυτούς.
Αξίζει να αναφερθεί ότι η τελετή ξεκίνησε με παρέλαση της σημαίας του Εθνικού από μικρούς αθλητές, μουσικά επενδεδυμένη με τον διασκευασμένο ύμνο του συλλόγου.

Ο πρόεδρος του Εθνικού μετά τον αγιασμό, αφού ευχαρίστησε όλους τους ανθρώπους του σωματείου αφού ευχαρίστησε όλους τους ανθρώπους του σωματείου για τις προσπάθειες που καταβάλλουν ο καθένας στον τομέα του, έκανε έναν σύντομο αγωνιστικό απολογισμό  των Αθλητικών Τμημάτων, αναδεικνύοντας την αγωνιστική ανοδική πορεία που πραγματοποίησε ο σύλλογος τα δύο τελευταία χρόνια,.
Ευχαρίστησε ιδιαίτερα το Δήμαρχο ο οποίος στέκεται αρωγός στον σύλλογο, ενώ τόνισε ότι το σωματείο δίνει δύσκολο αγώνα για την επιβίωσή του μέσα στην οικονομική κρίση και ευτυχώς για την ώρα τα καταφέρνει. Τέλος τόνισε ότι απώτερος στόχος όλων των ενεργειών που πραγματοποιεί η Διοίκηση, είναι η δημιουργία αθλητικών και κοινωνικών ευκαιριών για συμμετοχή όλων των παιδιών της ευρύτερης περιοχής της πόλης αλλά και η παράλληλη συνεισφορά στις ενέργειες ανάπτυξης του Δήμου Αλεξανδρούπολης.
Αμέσως μετά πήραν τον λόγο ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών υπηρεσιών Χρήστος Γερακόπουλος και ο πρόεδρος του Αθλητικού Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Χρήστος Ζιώγας, οι οποίοι αφού μετέφεραν τις ευχές του Δημάρχου υποσχέθηκαν κάθε δυνατή στήριξη από πλευράς Δήμου.
Τον αγιασμό τίμησαν με την παρουσία τους οι Πρόεδροι του ΚΑΠΗ Νίκος Κοζάρης και ΔΕΥΑΑ Γιώργος Ουζουνίδης, καθώς και άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι. Τέλος ο Βουλευτής Έβρου Αλέκος Δερμετζόπουλος, καθώς και ο περιφεριακός σύμβουλος Δημήτρης Πέτροβιτς.