Σελίδες


Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Οι μικροί μαθητές της Αλεξανδρούπολης κοντά στην μεγάλη ομάδα της πόλης

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞ. - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 3-2
Το μοντέλο Ανδρεάδη και το παράπονο Καλμαζίδη (ΦΩΤΟ)
Μετά τη μεγάλη νίκη του Εθνικού Αλεξανδρούπολης επί του Ολυμπιακού, ο τεχνικός των νικητών, Γιάννης Ανδρεάδης, δήλωσε...
«Επαναλήφθηκε το περσινό σενάριο. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, κι αυτό το κάνει πιο σημαντικό γιατί κερδίσαμε μια μεγάλη ομάδα. Είναι μια νίκη ψυχολογίας την οποία αφιερώνουμε στον κόσμο και τον ευχαριστούμε για τη βοήθεια που μας προσφέρει. Το μοντέλο του Εθνικού που είναι μια ομάδα - πόλη, είναι αυτό που πρέπει να υπερισχύσει».

«Περίμενα την μέτρια εμφάνιση στο πρώτο σετ, αφού ήταν το πρώτο εντός έδρας ματς και υπήρχε πολύ άγχος στους νεαρούς μας παίκτες. Αυτή η νίκη δεν λέει τίποτα, αφού και πέρσι μετά τον Ολυμπιακό χάσαμε στην Καλαμαριά. Εμείς πρέπει να παίζουμε συνέχεια καλά για να δίνουμε και χαρά στον κόσμο μας».




Από την πλευρά του ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιάννης Καλμαζίδης εξέφρασε ευγενικά τα παράπονα του για τη φάση του Νοβότνι... «Νομίζω ότι η μπάλα ήταν μέσα και παρόλο που η διαιτησία δεν έκανε πολλά λάθη, αυτό έγινε σε ένα πολύ καθοριστικό σημείο και διαμόρφωσε το αποτέλεσμα».

Πάντως ο ο ερυθρόλευκος τεχνικός παραδέχθηκε επίσης ότι: «Αν και ξεκινήσαμε καλά και είχαμε τον έλεγχο του αγώνα, από ένα σημείο και μετά πιστέψαμε ότι θα κερδίσουμε εύκολα. Χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση μας, περιμέναμε ο αντίπαλος να μας δώσει το ματς κι έτσι τους βάλαμε ξανά στο παιχνίδι κι από τη στιγμή που ο Εθνικός απέκτησε ψυχολογία ήταν δύσκολο να γυρίσουμε ξανά σ' αυτή τη δύσκολη έδρα. Επίσης σε κρίσιμες στιγμές κάναμε λάθη στο σερβίς και την υποδοχή».
πηγή www.volleynews.gr