Σελίδες


Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Πετυχημένη πρόβα τζενεράλε



Πετυχημένη πρόβα τζενεράλε
Με δύο νίκες επί του Άρη, μπαίνει στην τελική ευθεία ενόψει της πρεμιέρας του νέου πρωταθλήματος βόλεϊ ο Εθνικός. Την ερχόμενο Σάββατο οι ομάδες της Α1 παίρνουν θέση στα φιλέ και οι Εβρίτες καλούνται, όπως και πέρυσι, να ξεκινήσουν την προσπάθεια συλλογής βαθμών από την έδρα της Κηφισιάς.

Η ομάδα της Αλεξανδρούπολης έστω και με προβλήματα έκανε πρόβα τζενεράλε απέναντι στους κίτρινους της Θεσσαλονίκης με απολογισμό δυο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια με το ίδιο σκορ. 3-1. Μπορεί ο Γιάννης Ανδρεάδης  να μην έχει την Παρασκευή στη διάθεση του τον Ακη Σιδηρόπουλο, με τον έτερο πασαδόρο να μην έχει ακόμη προσαρμοστεί, μπορεί ο βασικός λίμπερο ο Κολομβιανός Κιρόζ να καταφθάσει στην Αλεξανδρούπολη την Τετάρτη (έλειπαν και οι Γραμματικάκης, Κυριακίδης για διάφορους λόγους), αλλά το δείγμα γραφής του Εθνικού ήταν θετικό και ελπιδοφόρο.

Τα κέρδη ήταν αρκετά στις δυο αυτές φιλικές αναμετρήσεις και τα συμπεράσματα χρήσιμα, αφού,  ο αν και χωρίς τους Μπαρούροφ και Σάμαρτζιτς Άρης, ήταν μαχητικός και βοήθησε στο να γίνουν δυο δυνατά φιλικά τεστ. Ο Εθνικός έδειξε τις γνωστές αδυναμίες του σε υποδοχή και ανάπτυξη του παιχνιδιού (κύρια λόγω συμμετοχής του Βούλγαρου  Καβαρατζίεφ που θέλει ακόμη χρόνο για να βοηθήσει) αλλά επιβεβαίωσε ότι το μπλοκ και τα σερβίς θα είναι από τα δυνατά του σημεία, ενώ ικανοποίησε ιδιαίτερα η διάθεση και η μαχητικότητα που έδειξαν ο παίκτες του.

Ευχάριστη εικόνα η χρησιμοποίηση των νεαρών αθλητών που διαθέτει η ομάδα της Αλεξανδρούπολης. Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι με βασικούς τους αθλητές της παιδικής ομάδας Κοντοστάθη, Καβαρατζή, Χατζόπουλο και τους αδελφούς Δαλακούρα, ο Εθνικός κέρδισε τους βασικούς του Άρη!

Τα σετ του αγώνα της Παρασκευής: 26-24, 29-31, 25-15, 15-12
Τα σετ του αγώνα του Σαββάτου: 27-25, 29-27, 19-25, 25-22

Εθνικός (Ανδρεάδης): Καβαρατζίεφ, Γκονζάλες, Κόβατς, Παπάζογλου, Δαλακούρας Α., Κουμεντάκης, Δαλακούρας Κ.-λ / Σιδηρόπουλος, Καβαρατζής, Χατζόπουλος, Κοντοστάθης

Άρης Μαρμούρης ΑΕ (Περσιανλής): Τερζής, Παλέντζας, Κιόσης, Τακουρίδης, Σαρικεΐσογλου, Ριζόπουλος, Κυριακίδης -λ / Κοντογιάνης, Στεφανίδης, Καψαμπέλης

πηγη www.thrakisport.gr