Σελίδες


Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

ΝΕΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΗ ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ


ΤΕΤΑΡΤΗ 5 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ-10 ΤΟ ΒΡΑΔΥ-ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ
ΞΕΚΙΝΑ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΠΙΟ ΨΗΛΑ, ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ, ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ" ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΠΑΤΕΡΟΠΟΥΛΟ
Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΘΑ ΞΑΝΑΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 5 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ
ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ.
Πρώτη καλεσμένη η ναυαρχίδα του Θρακιώτικου αθλητισμού, η ομάδα βόλλεϋ το Εθνικού. Στο στούντιο βρέθηκαν οι: Στράτος Μαρασλής, από πλευράς διοίκησης του ΤΑΑ του Εθνικού, που τιμήθηκε πριν λίγες μέρες από την Ομοσπονδία για την πολυετή προσφορά του, ο προπονητής για 4η συνεχόμενη χρονιά Γιάννης Ανδρεάδης και ο διεθνής με την Εθνική ανδρών και Παίδων και πρωταθλητής με τους Παίδες και Έφηβους του Εθνικού Ραφαήλ Κουμεντάκης.
Ιστορική αναδρομή της ομάδος κάνει ο κ.Στράτος Μαρασλής, ο κόουτς της ομάδος αναφέρεται στην φετινή ομάδα και της δυνατότητες της, ενώ ο Ραφαήλ ανακαλύπτι τον τρόπο που αυτή η ομάδα μπορεί και "κατασκευάζει" αθλητές και πρωταθλητές του βόλλεϋ.
Στην υπόλοιπο της εκπομπής γίνεται παρουσίαση της ομάδας τζούντο της Αλεξ/πολης Judo Club Tiger, με τον προπονητή Αρσέν Οβακιμίδη να αναλύει το άθλημα και την πρόοδο που έχει τα τελευταία χρόνια στην Αλεξ/πολη, τον αθλητή Χαχινιάν Βαχάγκ 17 ετών να μιλά για τους στόχους του, εν όψη της συμμετοχής του με την Εθνική στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα SAMBO, αλλά και τον 6χρονο Χρήστο Πραγκίδη να προσπαθεί να πείσει τα παιδιά της ηλικίας του να δοκιμάσουν τζούντο.