Δευτέρα, 20 Ιουλίου 2015

Οι νικητές των Regional Juniors K19 2015 της Ά Περιφέρειας.


Πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία, το ΣαββατοΚύριακο 18 & 19 Ιουλίου 2015  στο Beach Bar Ocean 6, στην παραλία του Άη Γιώργη στην Αλεξανδρούπολη, οι Τελικοί των αναπτυξιακών (Regional Juniors) πρωταθλημάτων beach volley 2015 Κ 19 (Νέων – Νεανίδων που έχουν γεννηθεί μετά την 1/1/1997), για την Α’ περιφέρεια.
Η συμμετοχή τόσο στους Έφηβους όσο και στις Νεανίδες ήταν πολύ μεγάλη, με 8άρι ταμπλό στα αγόρια και 12άρι στα κορίτσια.
Στις Νεάνιδες την πρώτη θέση κατέλαβε το δίδυμο Μπαρή Δομινίκη – Μαμούγκα Ελένη από την Αλεξανδρούπολη, που επικράτησε στον τελικό των Ανθοπούλου Παρασκευής – Κωτσάκη Αλεξάνδρας από την Κομοτηνή, με 2-0.      
Στους Έφηβους μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι οι Ανδρεάδης Άρης –Τέλιος Κων/νος, επικράτησαν στο τάι μπρεικ των Χαραλαμπίδη Σωκράτη – Τέλιου Ορφέα.
Τις απονομές στους νικητές έκαναν ο Πρόεδρος της Ά Περιφέρειας Ειρήναρχος Κεμανετζής και οι εκπρόσωποι των χορηγών Βίκυ Ανδρέογλου και Freddy Brooks.
Οι νικητές θα εκπροσωπήσουν την Ένωση στους τελικούς του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κ19 που θα γίνουν την επόμενη βδομάδα στην Αττική.
Ευχαριστούμε τους συνδιοργανωτές Lipton ice tea και το beach bar “Ocean 6” για τις χορηγίες τους. Ευχαριστούμε επίσης τους Θανάση Κασαμπαλή, Κούλη Μαρίνο, Μάκη Δημητριάδη, Γιάννη Ανδρεάδη, Δημήτρη Ζλατιλίδη, Θόδωρο Μαυρίδη, Άκη Δαρίδη, Γιώργο Τσιρτσίδη, που βοήθησαν τα μέγιστα, προκειμένου η διοργάνωση να στεφθεί με επιτυχία.