Τρίτη, 14 Ιουλίου 2015

ΤΟΥΡΝΟΥΑ BEACH VOLLEY ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ-ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΑΜΑΖΟΝΕΣ ΜΑΪΣΤΡΟΥ-ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ

Ένα πολύ πετυχημένο και πρωτότυπο τουρνουά παμπαίδων - παγκορασίδων (αγόρια-κορίτσια Γυμνασίου) Beach Volley διοργάνωσαν ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης και οι Αμαζόνες Μαΐστρου-Αλεξανδρούπολης, με την ολοκλήρωση των Beach Volley Camp που διοργάνωσαν οι δύο ομάδες.

Στο τουρνουά έπαιξαν 16 ζευγάρια Παμπαίδων-Παγκορασίδων και εφάρμοσαν όσα διδάχτηκαν στο πρόγραμμα του camp, συναγωνίστηκαν στα πλαίσια του ''ευ αγωνίζεσθαι'' και κυρίως διασκέδασαν με το κορυφαίο καλοκαιρινό άθλημα, το Beach Volley.

Το τουρνουά διοργανώθηκε στο πανέμορφο γήπεδο στο Χάραμα στην παραλία της Αλεξανδρούπολης και το παρακολούθησε με ενδιαφέρον πλήθος φίλων του Beach Volley. Τις απονομές έκανε ο έφορος των αναπτυξιακών τμημάτων του Εθνικού Αλεξ/πόλης κ.Βαφειάδης Μαρίνος.
Νικητές του τουρνουά των αγοριών αναδείχθηκαν οι Μύρος Δ.-Αντωνιάδης Δ., δεύτεροι οι Ποιμενίδης Χρ.-Μπαρώνης Δ. και τρίτοι οι Βαφειάδης Τ.-Μορφίνης Β. Στο τουρνουά των κοριτσιών το ζευγάρι των Δημητριάδου Αγ,-Ζυγερίδου Ηλ. κέρδισαν σε ένα πολύ όμορφο τελικό το ζευγάρι Σιδηροπούλου Μ.-Κοσμίδου Χρ. που κατατάχθηκαν δεύτερες. Στο μικρό τελικό έπαιξαν αντίπαλα τα ''μικρά'' ζευγάρια Σεϊτανίδου Η.-Καραμπάση Μ. και Νάκου Π.-Γρηγοριάδη Γ. με τις πρώτες να κερδίζουν την 3η θέση.
Μπράβο σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες για το θέαμα που παρουσίασαν αλλά και στην προπονητική ομάδα για την αποτελεσματική δουλειά τους.