Σελίδες


Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015

Την Εθνική των Εβριτών(Δεληκώστα, Γκαρά, Κουμεντάκη, Δαλακούρα, Τσέλιου) τίμησε ο Δημαρχος Πολίχνης


Την Εθνική των 4αρων Εβριτών τίμησε ο Δημαρχος Πολίχνης
Δείπνο προς τιμήν της Εθνικής Ομάδας Βόλεϊ Ανδρών παρέθεσε ο Δήμαρχος Παύλου Μελά κ. Δημήτριος Δεμουρτζίδης το βράδυ της Τρίτης 7 Ιουλίου 2015 σε γνωστό μαγαζί της Πολίχνης.
Οι αθλητές έδειχναν να χαλαρώνουν λίγο από τους εντατικούς ρυθμούς προπονήσεων των τελευταίων ημερών, μιας και μετά το World League ακολουθεί το εξίσου απαιτητικό European League. άλιστα, οι παίκτες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος παραμένουν «Δημότες» Παύλου Μελά, αφού η προετοιμασία τους για τη συμμετοχή στο European League συνεχίζεται στο Κλειστό Γήπεδο της Πολίχνης, έπειτα από ένα διάλειμμα μιας εβδομάδας, κατά τη διάρκεια του οποίου οι παίκτες βρήκαν την ευκαιρία να πάρουν κάποιες ανάσες ξεκούρασης.
Ο κ. Δεμουρτζίδης, αφού αντάλλαξε κάποιες κουβέντες με τον Πρόεδρο της ΕΟΠΕ κ. Αχιλλέα Μαυρομάτη και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας, συνεχάρη τους παίκτες της Εθνικής για την επιτυχημένη συμμετοχή τους στον 7ο όμιλο του World League. Παράλληλα, ευχήθηκε καλή επιτυχία στην έναρξη των νέων αγωνιστικών τους υποχρεώσεων και προπάντων μακριά από τραυματισμούς. Από τη μεριά τους οι παίκτες και οι ιθύνοντες της ομάδας ευχαρίστησαν το Δήμαρχο Παύλου Μελά για την άψογη φιλοξενία όλον αυτόν τον καιρό και υποσχέθηκαν ότι θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, ώστε να αποδειχθούν αντάξιοι των προσδοκιών των χιλιάδων φίλων τους.
Υπενθυμίζεται ότι η προετοιμασία της Εθνικής ξεκίνησε τον προηγούμενο μήνα στο Κλειστό Γήπεδο της Πολίχνης, αρχικά για το World League και συνεχίζεται στο ίδιο γήπεδο από τις 29 Ιουνίου ενόψει του European League υπό τις οδηγίες του Ομοσπονδιακού Τεχνικού Σωτήρη Δρίκου και του βοηθού του Κώστα Δεληκώστα. Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της Εθνικής ξεκινάν στις 10, 11 Ιουλίου στο ΔΑΚ Ευόσμου ενώ αντίπαλοι της στον όμιλο θα είναι οι εθνικές ομάδες της Σλοβενίας, Τουρκίας, Λευκορωσίας, Κροατίας και Ρουμανίας.
πηγη www.thrakisport.gr