Σελίδες


Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

Συνεχίζεται το 1ο Amazons Beach Volley Camp 2015!

Με ένα θαυμάσιο Τουρνουά Mini Beach Volley τέλειωσε η 1η Περίοδος του Amazons Beach Volley Camp 2015, που διοργανώνεται για πρώτη χρονιά από τις Αμαζόνες Μαΐστρου-Αλεξανδρούπολης στις εγκαταστάσεις του πολυχώρου Χάραμα στην παραλία της Αλεξανδρούπολης.
Το Camp απευθυνόταν σε κορίτσια Δημοτικού Σχολείου και την ευθύνη είχε ο προπονητής των ''μικρών'' Αμαζόνων και πρωταθλητής Beach Volley, Θωμάς Δημητριάδης.

Τα κορίτσια που το παρακολούθησαν είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα μυστικά του κορυφαίου αθλήματος του καλοκαιριού και να λάβουν μέρος σε ένα πολύ όμορφο Τουρνουά Mini Beach Volley που είχε έπαθλα για τις νικήτριες και αναμνηστικά διπλώματα για όλες όσες το παρακολούθησαν.

Το Amazons Beach Volley Camp 2015 συνεχίζεται την επόμενη εβδομάδα με την 2η Περίοδο (από 6 έως 11 Ιουλίου 2015) και απευθύνεται σε κορίτσια Γυμνασίου. Στο τέλος της 2ης Περιόδου θα διοργανωθεί Τουρνουά Beach Volley Παγκορασίδων (κορίτσια Γυμνασίου) στο οποίο μπορούν να συμμετέχουν εκτός των κοριτσιών του Camp και οποιοδήποτε άλλο κορίτσι Γυμνασίου θέλει, ανεξαρτήτου αγωνιστικού επιπέδου.
ΠΗΓΗ www.thrakisport.gr