Σελίδες


Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

Δύσκολο για Ανδρεάδη

Δύσκολο για Ανδρεάδη

Εξαιρετικά δύσκολη θεωρείται πλέον η παραμονή του Ανδρέα Ανδρεάδη στην ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Στην πρόσφατη συνάντηση που είχε ο παίκτης με τους ανθρώπους της διοίκησης αν και του έγινε μια πολύ καλή πρόταση, ο ίδιος φάνηκε να μην είναι θετικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην Α2.
Οι ιθύνοντες του "Δικεφάλου" έκαναν την υπέρβαση τους για να τον κρατήσουν οικονομικά, ωστόσο από την στιγμή που ο ίδιος δεν απάντησε φαίνεται πως το ενδεχόμενο να παραμείνει στα "κιτρινόμαυρα" απομακρύνεται σημαντικά. Πλέον στην ΑΕΚ κοιτούν άμεσα για να καλύψουν το κενό του με τον προπονητή, Νίκο Μποτσουρή να έχει κάνει ήδη τις εισηγήσεις του για τον αντικαταστάτη του.

Η διαφαινόμενη αποχώρηση του Ανδρεάδη αποτελεί σίγουρα πλήγμα για την ομάδα, όμως υπάρχουν ακόμα επιλογές για να καλυφθεί η απουσία του με τον καλύτερο τρόπο. Στην "Ένωση" άλλωστε είναι προετοιμασμένοι για τέτοιου είδους εξελίξεις και προχωρούν σταθερά τον σχεδιασμό για την καλύτερη δυνατή ενίσχυση του τμήματος.
Ακόμα υπάρχουν αρκετά κενά όμως στην ΑΕΚ θέλουν να κάνουν την διαφορά και να αποκτήσουν τουλάχιστον έναν παίκτη ηγέτη που θα σηκώσει το βάρος στο γήπεδο και στα αποδυτήρια.
aekarena.gr