Σελίδες


Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

Στην Εθνική Παμπαίδων ο Αχιλλέας Ανδραβίζος του Εθνικού Αλ. και οι Δημήτρης Μούχλιας και Χαρ. Παπαδημητρίου του Έβρου Σουφλίου!!

Οι Παμπαίδες που πάνε στο Βαλκανικό

Η Εθνική ομάδα των Παμπαίδων είναι ο τελευταίος κρίκος στην αλυσίδα των Εθνικών ομάδων, καθώς συγκροτείται για πρώτη φορά και στα τέλη Ιουλίου (21-25) θα έχει και τις πρώτες επίσημες υποχρεώσεις της.
Εκείνο το διάστημα το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα συμμετάσχει στο Βαλκανικό πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στην πόλη Καζανλάκ της Βουλγαρίας με αντιπάλους Σερβία, Τουρκία, Μολδαβία και ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Νίκος Ζαλμάς με τον συνεργάτη του Άρη Γιαμακίδη έχουν καλέσει στην προετοιμασία που θα διεξαχθεί στο Σουφλί με την πρώτη συγκέντρωση να έχει οριστεί για την Τρίτη 7 Ιουλίου τους εξής αθλητές:

Πασαδόροι: Άγγελος Γεωργίου (ΓΑΣ Παμβοχαϊκός), Φάνης Ρουσσόπουλος (ΟΠΕ Χαλκίδας), Μιχαήλ-Άγγελος Στεφανίδης (ΓΣ Ηρακλής)

Ακραίοι / Διαγώνιοι: Δημήτρης Μούχλιας (ΑΣΑ Έβρος Σουφλίου), Αλέξανδρος Ράπτης (ΑΕΠ Ολυμπιάς)

Ακραίοι: Κώστας Καπετανίδης (ΓΣ Ηρακλής), Φροίξος Κωτσάκης (ΑΟ Καλαμάτα 80), Κώστας Μακρυγιάννης (ΕΑ Πατρών), Δημήτρης Νανόπουλος (ΑΠΙΣ Ζευγολατιού), Αλέξανδρος Κωνσταντίνου (ΑΠΣ Αίας Ευόσμου), Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος (Κολλέγιο Αθηνών), Γιάννης Αντωνόγλου (ΠΑΣ Ίκαρος Έδεσσα), Σπύρος Μπαρμπούνης (Ολυμπιακός ΣΦΠ), Χαράλαμπος Παπαδημητρίου (ΑΣΑ Έβρος Σουφλίου), Αχιλλέας Ανδραβίζος (ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης)

Κεντρικοί: Πέτρος Ζαΐμης (ΑΠΣ Αίας Ευόσμου), Γιώργος Παπαλεξίου (ΜΑΣ Νίκη Αιγινίου), Αλέξανδρος Κόκκινος (ΟΠΑΘ Περσέας), Νίκος Παπαδάκης (Πανερυθραϊκός ΑΣ)
πηγη www.volleynews.gr