Σελίδες


Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

Ο Γιώργος Αμαριανάκης στον Απόλλωνα Σμύρνης μαζί με τον Βασίλη Κυριακίδη!

Και ο Γιώργος Αμαριανάκης θα καρφώνει στον Απόλλωνα

Ακόμα ένα αθλητή από τη ΓΕ Αλεξανδρούπολης, μετά τον Βασίλη Κυριακίδη, πήρε ο Απόλλωνας Σμύρνης, πρόκειται για τον ακραίο Γιώργο Αμαριανάκη.
Ο Αμαριανάκης έκανε μια πολύ καλή σεζόν με την ΓΕΑ αλλά μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του αποφάσισε να «κατέβει» στην Αθήνα για να βρίσκεται κοντά και στον πατέρα του, Σωτήρη Αμαριανάκη, που είναι προπονητής στο γυναικείο τμήμα της Αγίας Παρασκευής.
Ο Γιώργος είπε στο Greekvolley για τη μεταγραφή του: «Ολοκλήρωσα τον κύκλο μου στα πρωταθλήματα της Βορείου Ελλάδας και θεώρησα, καθώς τελείωσα τις σπουδές μου, πως ήταν ώρα να παίξω στην Αθήνα. Είχα προτάσεις από Α1 και δοκιμάστηκα αλλά προτίμησα να συνεργαστώ με τον Απόλλωνα.»
Με την προσθήκη αυτή φαίνεται να ολοκληρώνεται το ρόστερ του Απόλλωνα για τη φετινή σεζόν.
Η ανακοίνωση της ομάδας:Ο Γ.Σ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ανακοινώνει την συνεργασία του για την νέα περίοδο με τον αθλητή ΓΙΩΡΓΟ ΑΜΑΡΙΑΝΑΚΗ που αγωνίζεται ως ακραίος (ύψος 1,90μ).
Ο Γιώργος γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη το 1993, όπου και ξεκίνησε το βόλεϊ από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς (2000-2009). Αγωνίστηκε στον Ηρακλή την περίοδο 2009-2010, επέστρεψε στον Απόλλωνα Καλαμαριάς και τα τελευταία τρία χρόνια ανήκε στην ΓΕ Αλεξανδρούπολης με την οποία αγωνίστηκε στην Α2 στον 3ο όμιλο.
Έχει συμμετοχές στα κλιμάκια εθνικών ομάδων της χώρας μας και παρά το νεαρό της ηλικίας του, πρόκειται για ένα ικανότατο παίκτη που μπορεί να κάνει τη διαφορά στην κατηγορία της Α2. Η απόκτηση του αποτελεί μια ακόμα επιτυχία στο τμήμα βόλεϊ του Γ.Σ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ. Ο Γιώργος είναι γιος του γνωστού διεθνή βόλεϊμπολίστα Σωτήρη Αμαριανάκη.
πηγη www.thrakisport.gr