Σάββατο, 25 Ιουλίου 2015

Συνάντηση ''Αλεξανδρουπολιτών'' Δαλακούρα, Κουμεντάκη, Ράϊτς, Άντριτς, Μίχαλ στο Ελλάδα-Κροατία!

Συνάντηση παλιόφιλων

Κροατία - Αποστολή ΠΣΑΤ, Κώστας Χατζηδημητρίου
Οι προπονήσεις της Εθνικής Ελλάδος έπονται από αυτές της Κροατίας και όπως συμβαίνει συνήθως υπάρχουν… πηγαδάκια μεταξύ παλιών γνώριμων. Αυτή την φορά όμως οι γνωστοί είναι πάρα πολλοί.
Δαλακούρας, Κουμεντάκης είχαν θερμό εναγκαλισμό με τους Ράιτς, Μίχαλ και Άντριτς που γνωρίζονται από την κοινή τους θητεία στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

Ο Ράιτς μάλιστα έπιασε κουβέντα σχεδόν με όλους τους παίκτες της Ελληνικής ομάδας και δεν σταμάτησε λεπτό να χαμογελάει και να μιλάει Ελληνικά.
Ο διαγώνιος της Εθνικής Κροατίας Ιβαν Ράιτς και ένας από τους κορυφαίους παίκτες που έχουν περάσει από την Volleyleague δήλωσε για το σημερινό ματς: «Γνωριζόμαστε καλά μεταξύ μας. Είμαι πολύ χαρούμενος που βλέπω όλους τους παλιούς καλούς μου φίλους. Για το ματς πιστεύω να είναι όμορφο και να το διασκεδάσουμε και οι δύο ομάδες. Η Ελλάδα έχει μαχητές παίκτες και είναι ομάδα με ποιότητα. Μου έχει λείψει το ελληνικό βόλεϊ, μου έχει λείψει η Αλεξανδρούπολη. Σίγουρα θα έρθω για διακοπές και ποιος ξέρει στο μέλλον μπορεί να επιστρέψω και να παίξω πάλι. Πάντως φέτος θα βρίσκονται στο Τουρκικό πρωτάθλημα».
πηγη www.volleynews.gr