Σελίδες


Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

Μουστακιίδης : «Αγχωτική νίκη», Δαλακούρας : "Σημαντική νίκη" και ο MVP Παπάζογλου!

«Αγχωτική νίκη»

Ο προπονητής του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, Σάκης Μουστακίδης, δήλωσε για την νίκη επί της Παναχαϊκής.

«Ήταν μια αγχωτική νίκη. Δεν παίξαμε καλά στο 1
ο σετ και δώσαμε δικαιώματα σε μια ομάδα που έχει μέσα έμπειρους παίκτες, ρισκάρανε στο σέρβις. Ευτυχώς αντέξαμε, ανεβάσαμε την απόδοσή μας, συνεχίσαμε να κάνουμε λάθη όμως κυρίως στο σέρβις. Νομίζω εκεί πρέπει να δώσουμε λίγο προσοχή. Αλλά εκεί που θα σταθώ πιο πολύ, είναι ότι κάποια στιγμή και οι διαιτητές, αυτό πρέπει να το σταματήσουν… τις διαμαρτυρίες συνέχεια, πρέπει να σταματήσουν… Δεν ήρθαμε ούτε να μαλώσουμε ούτε να βριστούμε. Αλλά ευτυχώς πήραμε τη νίκη, αν και ο νεαρός πασαδόρος (Σταύρος Κασαμπαλής) ήταν άπειρος, του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Στάθηκε στο ύψος του. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Καλή συνέχεια σε όλους».

«Σημαντική νίκη»

Ο Ανέστης Δαλακούρας είπε για τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης: «Ήταν μια δύσκολη νίκη, αν και το ματς ξεκίνησε πολύ αρνητικά για μας καταφέραμε να ανεβάσουμε την απόδοσή μας και να πάρουμε μια σημαντική νίκη στην έδρα μας».
Η ώρα του MVP Παπάζογλου (φωτο)


Πριν την έναρξη του αγώνα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης με την Παναχαϊκή για την 2η αγωνιστική της Βόλεϊ Λιγκ, είχαμε την βράβευση του MVP της πρεμιέρας του πρωταθλήματος και κεντρικού της ομάδας του Σάκη Μουστακίδη, Γιώργου Παπάζογλου.
πηγη www.volleynews.gr