Σελίδες


Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

Φιλική νίκη οι Παίδες του Εθνικού επι του Έβρου Σουφλίου


Φιλική νίκη οι Παίδες του Εθνικού επι του Έβρου Σουφλίου
Στα πλαίσια της προετοιμασίας της η ομάδα Παίδων Βόλλευ του Εθνικού , επιβλήθηκε του «Έβρου» μέσα στο Σουφλί, με 1-4 !
Το κανονικό ματς έληξε με 1-3 , αλλά κατόπιν συμφωνίας των δύο προπονητών διεξήχθη και 5ο σετ στους 15 πόντους, όπου ο Εθνικός επιβλήθηκε και σ' αυτό με 11-15 με αποτέλεσμα να έχουμε συνολικά το τελικό 1-4 !

Ο Προπονητής του Εθνικού Γιάννης Ανδρεάδης χρησιμοποίησε και τους 12 παίχτες που πήρε στην αποστολή, δοκιμάζοντας «σχήματα» και συστήματα που θα τον βοηθήσουν να βγάλει συμπεράσματα για την περαιτέρω πορεία της ομάδας, καθόσον η φετινή χρονιά θα είναι μια χρονιά «επιβεβαίωσης» της μεγάλης κλάσης των νεαρών του παιχτών που θα προσπαθήσουν τουλάχιστον να κρατήσουν τα «κεκτημένα» των Πανελληνίων Πρωταθλητών της περυσινής χρονιάς.

Ο Νίκος Μούχλιας απ την απέναντι πλευρά, παρουσίασε ένα φιλόδοξο team με ταλαντούχους παίχτες που έδειξαν απέναντι στη σαφώς πιο «έτοιμη» ομάδα του Εθνικού, ότι δεν θα είναι τυπική η παρουσία τους στις μικρές κατηγορίες του βόλλευ.

Σε αρκετά σημεία παίχτηκε καταπληκτικό βόλλευ, με τον Εθνικό, όπως είπαμε, να υπερέχει σε «ποιότητα» κάτι που τον βοήθησε να γυρίσει κάποια σετ στα οποία από χαλαρότητα έδειχνε να τα χάνει.

Διακριθέντες και υστερήσαντες δεν υπάρχουν απ την ομάδα μας καθόσον έλλειπε το βαθμολογικό άγχος και οι νεαροί παίχτες έπαιξαν ελεύθερα βγάζοντας, όμορφες φάσεις σε επίθεση και άμυνα, αλλά υποκύπτοντας και σε λάθη που έδωσαν το δικαίωμα στον Γιάννη Ανδρεάδη να τα επισημάνει και να τα διορθώσουν μέσα από τις προπονήσεις και τα επόμενα φιλικά.

Πατήστε ΕΔΩ για δείτε μερικά στιγμιότυπα απο τον φιλικό αγώνα με τον Έβρο Σουφλίου
www.thrakisport.gr