Σελίδες


Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Τελευταία σεζόν για τον Άκη Σιδηρόπουλο και σκυτάλη στον Σταύρο Κασαμπαλή!

Τελευταία σεζόν για τον Άκη Σιδηρόπουλο

Ο Εθνικός μπορεί να αποκλείστηκε από την συνέχεια του CEV Cup αλλά αποκόμισε πολλές εμπειρίες από αυτήν την ευρωπαϊκή πορεία, ιδίως για τη νέα γενιά των αθλητών του. Αυτήν την στιγμή λοιπόν επέλεξε ο αρχηγός του Εθνικού και βασικός πασαδόρος της ομάδας Άκης Σιδηρόπουλος για να ανακοινώσει την αποχώρησή του από την ενεργό δράση.

«Αυτή θα είναι η τελευταία μου χρονιά ως παίκτης του Εθνικού. Στο τέλος της σεζόν σταματάω από την ενεργό δράση, αφού είμαι πια 40 ετών. Η συμμετοχή στην Ευρώπη ήταν πρόκληση. Φέτος ήθελα να αγωνιστώ και να βοηθήσω τον Εθνικό στην ευρωπαϊκή του πορεία, όπως επίσης και στις εγχώριες διοργανώσεις, γι' αυτό και αποφάσισα να μείνω στην ομάδα», είπε χαρακτηριστικά 

Μετά την δήλωση αυτή, που όπως είναι φυσιολογικό έκλεψε την παράσταση στην συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα Εθνικού - Σκρα, μίλησε για τον νεαρό Σταύρο Κασαμπαλή, καθώς σε σχετική ερώτηση ρωτήθηκε για το αν είναι διάδοχος του στην ομάδα της Αλεξανδρούπολης. «Ο Σταύρος είναι ένας ταλαντούχος αθλητής, που έχει δείξει πολύ καλά δείγματα. Σίγουρα θα είμαι σε θέση να πω περισσότερα τον Απρίλιο για την πορεία και την εξέλιξη του Κασαμπαλή στη θέση του πασαδόρου».

Πηγή: thrakisports.gr