Σελίδες


Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

H τελευταία προπόνηση του Εθνικού πριν την Σκρά!

H τελευταία προπόνηση του Εθνικού πριν την Σκρά

Του Ζαχαρία Μπαλτζή
Πανέτοιμος είναι ο Εθνικός για την πρώτη του ευρωπαϊκή μάχη, το απόγευμα της Πέμπτης.

Το Thrakisports βρέθηκε στη προπόνηση της Δευτέρας (21/10), με την οποία ο Εθνικός ολοκλήρωσε την εντός Ελλάδος προετοιμασία του για το παιχνίδι της Πέμπτης με τη Σκρα στην Πολωνία. 

Ο σύλλογος από την Αλεξανδρούπολη μετά από πολλές δεκαετίες επέστρεψε στα ευρωπαϊκά σαλόνια κάτι που από μόνο του αποτελεί τεράστια επιτυχία. Ο Σάκης Μουστακίδης σε αυτήν την τελευταία προπόνηση, που ήταν ταυτόχρονα και η πρώτη μετά τη νίκη του Σαββάτου επί της Παναχαϊκής, έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στο μπλοκ και την υποδοχή. Με εξαίρεση τους τραυματίες Καβαρατζή και Χρηστουηλία, η προετοιμασία για τον ευρωπαϊκό αγώνα συνεχίστηκε χωρίς απουσίες.

Υπενθυμίζεται πως η ομάδα αναχωρεί το πρωί της Τρίτης για την Πολωνία και μετά το παιχνίδι της Πέμπτης με τη Σκρα, θα επιστρέψει στην Αθήνα, όπου και θα διανυκτερεύσει, μιας και την Κυριακή θα αντιμετωπίσει τον Παμβοχαϊκό στο Βραχάτι. Τo ThrakiSportS είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει μετά την τελευταία αυτή προπόνηση με τους δυο... βενιαμίν της αποστολής στην Πολωνία, τον Κώστα Δαλακούρα και τον Γρηγόρη Κοντοστάθη, από τους μικρότερους σε ηλικία παίκτες της ομάδας.

"Η ομάδα πάει ψυχολογικά έτοιμη και στόχος μας είναι να δούμε το παιχνίδι σαν γιορτή. Παίζουμε με μια μεγάλη δύναμη στο χώρο του βόλεϊ, αλλά θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Είναι μεγάλη μας χαρά που ο σύλλογος επιστρέφει στην Ευρώπη μετά από τόσα χρόνια", σχολίασε ο Κώστας Δαλακούρας, που ωστόσο αποκάλυψε ότι στην άκρη του μυαλού είναι και το επόμενο ματς του πρωταθλήματος. "Στη συνέχεια πάμε στην Αθήνα, αφού την Κυριακή παίζουμε με τον Παμβοχαϊκό. Θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη κόντρα στην ομάδα από το Βραχάτι".

Από την πλευρά του, ο Γρηγόρης Κοντοστάθης επισήμανε: "Σίγουρα η Σκρα είναι μια ομάδα που πρωταγωνιστεί σε Πολωνία και Ευρώπη. Μπορεί να διαθέτει μεγαλύτερο μπάτζετ από μας, αλλά είναι δύο παιχνίδια, στα οποία θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα βγούμε κερδισμένοι από αυτά".
thrakisports.gr