Σελίδες


Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Η ...ποδοσφαιρική προπόνηση του Εθνικού στην Πολωνία (φωτο)

Η ...ποδοσφαιρική προπόνηση του Εθνικού στην Πολωνία (φωτο)


Αποστολή στο Μπελχάτοφ: Γιάννης Γιαγκίνης
Τις... ποδοσφαιρικές τους αρετές βάλθηκαν να δείξουν οι παίκτες του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στην πρώτη προπόνησή τους επί πολωνικού εδάφους, στο μεγάλο γυμναστήριο που υπάρχει δίπλα από το τριάστερο Sports Hotel στο οποίο έχει καταλύσει η ομάδα της Θράκης ενόψει του πρώτου της αγώνα με την Σκρα για το CEV Cup.

H προπόνηση πραγματοποιήθηκε μόλις μια ώρα μετά την άφιξη της ομάδας στο ξενοδοχείο και είχε διάρκεια μιας ώρας, στο κλειστό γυμναστήριο που υπάρχει ακριβώς δίπλα και το οποίο αξίζει να τονιστεί ότι είχε χωριστεί σε τέσσερις τομείς στον καθένα από τους οποίους διεξαγόταν και άλλο... άθλημα (
ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ, τένις).

Ο Σάκης Μουστακίδης ζήτησε από τους παίκτες του να κάνουν μερικές διατάσεις, περισσότερο σαν ξεμούδιασμα από το πολύωρο ταξίδι (ήταν στο πόδι επί περίπου 12 ώρες σε αεροδρόμια, αεροπλάνα και πούλμαν). Στη σύντομη ομιλία του, είπε ότι θέλει να ευχαριστηθούν την συμμετοχή τους στην διοργάνωση και να παίξουν καλό βόλεϊ, αδιαφορώντας για το αποτέλεσμα. "Ας παίξετε καλά, ας κερδίσετε αυτές τις εμπειρίες και ας χάσουμε, ειλικρινά δεν θα με πειράξει καθόλου, ο σκοπός του ταξιδιού αυτού είναι να ευχαριστηθούμε την ευρωπαϊκή μας συμμετοχή μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες", σχολίασε ο προπονητής του Εθνικού.

Μάλιστα, στην συνέχεια χώρισε τους παίκτες του σε δυο ομάδες και τους έβαλε να παίξουν... ποδόσφαιρο, υπό τον όρο όμως ότι καμία ομάδα δεν έχει τερματοφύλακα αλλά και με την υποχρέωση τα έγκυρα τέρματα να μπαίνουν μόνο με το κεφάλι. Εκεί εκτυλίχθηκαν σκηνές απείρου κάλους, με τους αθλητές του Εθνικού να παθιάζονται και να αποκαλύπτουν κρυφά ταλέντα και στην ποδοσφαιρική μπάλα, έτερον εκάτερον αν χρησιμοποιήθηκε βολεϊκή.

Η προπόνηση κράτησε από τις επτά ως τις οκτώ το βράδυ τοπική ώρα (οκτώ με εννιά ώρα Ελλάδος) και ακολούθως οι παίκτες επέστρεψαν στα δωμάτιά τους, έκαναν ντουζ και κατέβηκαν για το δείπνο. Το ThrakiSportS βρέθηκε στην πρώτη προπόνηση του Εθνικού επί πολωνικού εδάφους και κατέγραψε ορισμένες στιγμές από αυτήν.
thrakisports.gr