Σελίδες


Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

Νίκη με 3-0 του Έβρου Σουφλίου επί της Λήμνου του Ν. Σαμαρά!

Νίκη με 3-0 του Έβρου Σουφλίου επί της Λήμνου του Ν. Σαμαρά!
Ανταπόκριση από το Σουφλί: Νίκος Γκούντλης
-  Πρεμιέρα το βράδυ της Πέμπτης στο Κλειστό Γυμναστήριο του Σουφλίου για το φιλικό τουρνουά στη μνήμη του Νίκου Σαμαρά, με τον οικοδεσπότη Έβρο Σουφλίου να κερδίζει με 3-0 το Limnos Sports Club, τον σύλλογο που ίδρυσε ο μεγάλος Εβρίτης βολεϊμπολίστας που τόσο άδικα έφυγε από τη ζωή στις αρχές της χρονιάς.
Η γηπεδούχος ομάδα εκμεταλλεύθηκε την κούραση και την ταλαιπωρία των παικτών της Λήμνου, οι οποίοι έφτασαν με αεροπλάνο στην Θεσσαλονίκη και από εκεί κατευθείαν με λεωφορείο ήρθαν στο γήπεδο. Μάλιστα, ο αγώνας καθυστέρησε να αρχίσει πάνω από μία ώρα, καθώς δεν είχε προλάβει η Λήμνος να έρθει έγκαιρα!
Με την ομάδα της Λήμνου αξίζει να σημειωθεί ότι ήρθε και η Έλενα Δούκα - Σαμαρά, η οποία νιώθει την περιοχή της Θράκης ως δεύτερη πατρίδα της, όχι μόνο λόγω του αείμνηστου συζύγου της Νίκου αλλά και λόγω των φοιτητικών της χρόνων, αφού σπούδασε στο ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής.
Τα σετ της αναμέτρησης: 25 – 18 (18΄), 25 – 14 (17΄), 25 – 21 (22΄)
Διαιτητές ήταν ο κ. Βενετίδης και η κα. Ντεληλάμπρου
Α.Σ.Α. ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ (Νίκος Μούχλιας): Καψαλιάρης, Λιαλιάρης, Τσιαμίτας, Κίτσιος, Μούχλιας, Μπιστίνας Ι. Πατσιάς Κ. (λ), / Μητσιάρης, Πατσιάς Κ. Μπιστίνας Π.
ΛΗΜΝΟΣ SPORTS CLUB(Απόστολος Ναλμπάντης): Ναλμπάντης Κων. Μαυρουδής, Περσέλης, Αλεξάκης, Μαμαλίγκας,  Παρασχάκης, Φωτιάδης (λ)  / Ναλμπάντης Απ., Ντουρντούρας.
πηγη www.thrakisports.gr