Σελίδες


Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Μιγιαΐλοβιτς: «Θέλω τίτλο για τον Εθνικό»

Μιγιαΐλοβιτς: «Θέλω τίτλο για τον Εθνικό»

Η είδηση της ατομικής διάκρισης του MVP της 3ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα Volleyleague ΟΠΑΠ ξάφνιασε ευχάριστα τον Σέρβο ακραίο του Εθνικού Αλεξανδρούπολης κι ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης με την πολωνική Σκρα Μπελχάτοφ αύριο στον Έβρο δηλώνει πως του δίνει δύναμη και κουράγιο.

«Είναι πολύ ωραίο αυτό που ακούω... Δεν το περίμενα ότι θα ήμουν εγώ ο MVP. Είναι η δεύτερη φορά που λαμβάνω ανάλογο τίτλο. Η πρώτη ήταν στη Σερβία όταν αγωνιζόμουν στην Παρτιζάν. Στο βελγικό πρωτάθλημα με τη Μένεν δεν είχα κάποια διάκριση και είναι πολύ σημαντικό για μένα να αναδεικνύομαι MVP σε ένα τόσο δύσκολο και απαιτητικό πρωτάθλημα όπως είναι το ελληνικό. Ο αγώνας με τον Παμβοχαϊκό δεν ήταν εύκολος παρότι το σκορ δείχνει ότι νικήσαμε εύκολα. Έγινε μεγάλη προσπάθεια και είναι σημαντικό που δεν χάσαμε σετ», είπε ο 24χρονος Μιγιαΐλοβιτς ο οποίος ακόμα είναι ανύπαντρος και ξεκίνησε το βόλεϊ στα 10 του χρόνια. Γεννήθηκε στην Ιβάνιτσα και είναι διεθνής με την Εθνική Σερβίας.
 
Που αφιερώνεις τη διάκριση;
 
«Φυσικά στους συμπαίκτες μου και στον προπονητή μου. Είχαμε δύσκολη εβδομάδα με μετακινήσεις και δύσκολους αγώνες».
 
Ο τίτλος του MVP σου δίνει ενέργεια;
 
«Είναι λογικό να με δυναμώνει ψυχολογικά. Κάθε διάκριση ανεβάζει και το επίπεδο αλλά και τις προσδοκίες που έχει ο κόσμος και η ομάδα από σένα. Δεν κέρδισα μόνος μου αυτή τη διάκριση αλλά όλη η ομάδα μαζί».
 
Με τι θα άλλαζες αυτόν τον τίτλο του MVP;
 
«Με έναν τίτλο για την ομάδα μου»
 
Μπορεί να προκριθεί ο Εθνικός από την Σκρα Μπελχάτοφ;
 
«Η λογική λέει πως είναι πολύ δύσκολο. Εμείς οφείλουμε να πιάσουμε το μάξιμουμ της απόδοσης μας. Η Μπελχάτοφ θα παίξει καλύτερα απ΄ότι στην έδρα της γιατί θα μας έχει μελετήσει. Όλα μπορούν να γίνουν...».
 
Είστε κουρασμένοι;
 
«Γνωρίζαμε πως θα είχαμε ένα δύσκολο δεκαήμερο. Θέλουμε να κάνουμε κάτι πολύ μεγάλο αλλά αυτό θα το χτίσουμε σιγά, σιγά».
 
 

NIKOLA MIJAILOVIC
ΓΕΝΝΗΣΗΠΟΛΗΥΨΟΣΘΕΣΗΔΙΕΘΝΗΣ
08/08/1989Ιβάνιτσα (Σερβία)1.91ΑκραίοςΝαι
ΣΕΖΟΝΟΜΑΔΑΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑΚΥΠΕΛΛΑΑΛΛΟΙ ΤΙΤΛΟΙ
2013-14:Εθνικός Άλεξ.
2012-13:Περφάξις ΜένενΒέλγιο - Α1
2011-12:Παρτιζάν ΒελιγραδίουΣερβία - Α1
2010-11:Παρτιζάν ΒελιγραδίουΣερβία - Α1
2009-10:Παρτιζάν ΒελιγραδίουΣερβία - Α1
2008-09:ΠουτέβιΣερβία
2000-08:ΠουτέβιΣερβία