Σελίδες


Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

Γρηγόρης Σιδηρόπουλος «Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας»


«Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας»

Ο πασαδόρος του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Άκης Σιδηρόπουλος φάνηκε συγκρατημένος στις δηλώσεις του μετά την νίκη της ομάδας του επί του Παμβοχαϊκού στο Βραχάτι με 3-0 σετ. Στάθηκε στην μέτρια υποδοχή των παικτών του και στο γεγονός ότι οι ομάδες ακόμα δεν είναι έτοιμες.

«Δεν ήταν καλή η απόδοση μας στην υποδοχή. Μπορούσαμε να το κάνουμε πιο εύκολο το ματς. Πρέπει να βελτιώσουμε την υποδοχή μας για να μπορέσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας πιο εύκολο. Όταν θέλεις να πας ψηλά πρέπει να βελτιώσεις την υποδοχή. Ήμασταν αργοί στις αντιδράσεις μας. Ακόμα οι ομάδες δεν είναι έτοιμες. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας».
Ο Σέρβος ακραίος του Εθνικού Νίκολα Μιγιαΐλοβιτς δήλωσε «Ήρθαμε εδώ λίγο κουρασμένοι από το ταξίδι μας στην Πολωνία. Στην αρχή ήμασταν λίγο νευρικοί και δε μπήκαμε όπως θέλαμε. Το 3-0 είναι πολύ σημαντικό αποτέλεσμα σε δύσκολο αγώνα μακριά από την έδρα μας. Και οι δύο ομάδες έκαναν λάθη. Είναι σημαντικό που κερδίσαμε».
 Νίκος Ζαλμάς: «Με 10-11 λάθη κάθε σετ δεν έχεις τύχη»
Ο προπονητής του Παμβοχαϊκού Νίκος Ζαλμάς είπε στη NOVA: «Εμείς ήμασταν καλύτεροι στο ξεκίνημα αλλά δίνουμε πολλούς αγώνες στον αντίπαλο. Αυτό γίνεται σε όλα τα ματς που έχουμε δώσει και δυστυχώς δεν πέφτουν τα λάθη μας. Με 10-11 λάθη σε κάθε σετ δεν έχεις τύχη. Μέχρι τον Δεκέμβριο θα πρέπει να βελτιωθούμε. Θα δούμε τι φταίει. Αυτή τη στιγμή πρέπει να λύσουμε το θέμα του Τζιουστινιάνο και μετά η ομάδα θα κριθεί. Πίστωση χρόνου θα υπάρχει αλλά αν δεν συνεχίσουν να λειτουργούν κάποια πράγματα θα γίνουν αλλαγές τον Δεκέμβριο».
 
Ο ακραίος του Παμβοχαϊκού Παναγιώτης Παπαδόπουλος τόνισε: «Συνεχίζουμε να μην έχουμε τον αέρα του νικητή. Μας λείπει η αποτελεσματικότητα στα τελειώματα των σετ. Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά στην προπόνηση και την καθοδήγηση από τον προπονητή μας. Σήμερα είχαμε τρία σετ μπολ αλλά δεν τα αξιοποιήσαμε. Ο Μιγιαΐλοβιτς έπαιξε πολύ καλά και δε μπορέσαμε να τον σταματήσαμε. Ο Τζιουστινιάνο ήταν απώλεια για μας. Θα μπορούσε να μας βοηθήσει».
 πηγη www.volleynews.gr