Σελίδες


Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

Η Ορεστιάδα 3-0 τον Μακεδονικό!


Ξεπερνώντας το άγχος της πρεμιέρας οι πράσινοι κατάφεραν να ξεκινήσουν με τρίποντο το νέο πρωτάθλημα της Α2 ανδρών απέναντι στον νεοφώτιστο Μακεδονικό. Μετά από ένα μουδιασμένο ξεκίνημα για την ομάδα του Νίκου Αντωνιάδη στις αρχές του πρώτου σετ, οι πράσινοι κατάφεραν να αντιδράσουν και μετά το αρχικό 4-6 υπέρ των φιλοξενούμενων έκαναν το 10-8 και 15-12 στη συνέχεια, μέχρι να ανεβάσουν στροφές και να κάνουν το 25-17 με καλή εμφάνιση σε σερβις και υποδοχή.

Στο δεύτερο σετ οι ¨μαύροι¨ για απόψε, μπήκαν ποιο δυνατά δείχνοντας να έχουν ξεπεράσει το μούδιασμα της πρεμιέρας και ευτύχησαν να προηγηθούν  με 7-4, αλλά στη συνέχεια οι Θεσσαλονικείς αντέδρασαν για το 9-9. Μετέπειτα τα λάθη του Μακεδονικού έφεραν το 15-10 και έδωσαν ξανά το προβάδισμα στους γηπεδούχους, έως ότου έρθει το τελικό 25-20.

Στο τρίτο σετ εκρηκτικό ήταν το ξεκίνημα των ¨πρασίνων¨ τελειώνοντας άψογα από το κέντρο τις επιθέσεις και κάνοντας πολύ γρήγορα το 9-2  και 14-4, το καλό σερβίς και οι αποτελεσματικές άμυνες έδωσαν μεγάλο προβάδισμα την ακριτική ομάδα το 20-9 και με τον Γιάννη Καρδαμανίδη από την γραμμή του σερβις έγινε το τελικό 25-11 και το 3-0 για την Ορεστιάδα.

A.O.Oρεστιάδας (Αντωνιάδης): Βλασακίδης, Δημητρούδης, Καρδαμανίδης, Χουσίδης, Ποτολίδης, Κων/νίδης(Λ), Διαμαντίδης, Προδρομίδης
πηγη www.liberovolley11.blogspot.com