Σελίδες


Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

Κασαμπαλής αντί Μουστακίδη


ΚΡΙΣΗ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ: «ΠΑΓΩΜΕΝΕΣ» ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΑΠ ΚΑΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ

Κασαμπαλής αντί Μουστακίδη
Ο Θανάσης Κασαμπαλής είναι ο νέος υπεύθυνος Ανάπτυξης του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στη θέση του Σάκη Μουστακίδη (φωτό)  ο οποίος αναλαμβάνει αποκλειστικά...
τεχνικός διευθυντής στο ΤΑΑ και στην ανδρική ομάδα. Με αυτό τον τρόπο οι παράγοντες του Ερασιτέχνη Εθνικού «επιβράευσαν» την προσφορά του Μουστακίδη ο οποίος μέσα σε λίγα χρόνια γέμισε τς ακαδημίες με παιδιά απ΄ όλη την Θράκη και έδωσε στην Εθνική Παίδων τους μισούς παίκτες. Αρκετά παιδιά είναι δυσαρεστημένα από την αλλαγή αυτή και ειδικά αυτά που ταξίδευαν πολλά χιλιόμετρα για να κάνουν προπονήσεις με τον Μουστακίδη. Κλασική είναι η περίπτωση του ταλαντούχου ακραίου Γιώργου Λαχτάρα που αποφάσισε να γυρίσει στην Ορεστιάδα.

Ο Μουστακίδης δεν θέλησε να κάνει το παραμικρό σχόλιο, ούτε και να επιβεβαιώσει την αλλαγή λέγοντας πως η ανδρική ομάδα έχει πολλές υποχρεώσεις και πρέπει να στηριχτεί.
Είναι, όμως, κοινό μυστικό πως οι σχέσεις μεταξύ ΤΑΑ και Ερασιτέχνη δεν είναι και οι καλύτερες στον Εθνικό. Το μόνο που θα πρέπει να γνωρίζουν οι παράγοντες και των δύο πλευρών είναι πως σε όποιον σύλλογο υπήρξε ρήξη μεταξύ ΤΑΑ και Ερασιτέχνη τα αποτελέσματα ήταν ολέθρια.
www.volleynews.gr