Σελίδες


Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

Σε φουλ ρυθμούς ο Εθνικός



    Σε φουλ ρυθμούς ο Εθνικός
    Σε φουλ ρυθμούς μπαίνει αυτήν την εβδομάδα ο Εθνικός. Λιγότερο από ένα μήνα πλέον απομένει για την έναρξη του πρωταθλήματος της Α1 βόλεϊ και η ομάδα της Αλεξανδρούπολης έχει σχεδόν ολοκληρώσει το ρόστερ της, με τους περισσότερους αθλητές, να ενσωματώνονται στην προετοιμασία, η οποία κυλά με τον καλύτερο τρόπο.

    Ο Γιάννης Ανδρεάδης με τον συνεργάτη του Ανέστη Γιαννακόπουλο δουλεύουν εδώ και τρεις εβδομάδες με τους παίκτες τους, με το βάρος να δίνεται  στη φυσική κατάσταση αλλά και σε τεχνικά στοιχεία.

    Μετά τους Κόβατς και Παπάζογλου, τα επόμενα 24ωρα θα βρίσκεται στην Αλεξανδρούπολη και ο μοναδικός, όπως φαίνεται, ξένος αθλητής του Εθνικού, ο Πέπε Γκονζάλες, που έρχεται να καλύψει τη θέση του διαγώνιου. Ο 27χροος ύψους 2.03 Αργεντινός αγωνιζόταν στην Κυπριακή ΑΕ Καραββά, συνοδεύεται από πολύ καλές συστάσεις και αναμένεται να βοηθήσει την φετινή προσπάθεια στο επιθετικό κομμάτι.

    Να θυμίσουμε ότι ήδη προπονείται με την ομάδα ο Σταύρος Αρχοντούδης που επανέρχεται στο ρόστερ για τη θέση του λίμπερο, ενώ το τεχνικό τιμ περιμένει και τους διεθνείς με την Εθνική παίδων Κουμεντάκη, Δαλακούρα και Χατζόπουλο να ξεκινήσουν προπονήσεις, αφού πάρουν λίγες ακόμη ανάσες ξεκούρασης. Τη φετινή προσπάθεια πλαισιώνουν τουλάχιστον σε επίπεδο προπονήσεων και αρκετοί νεαροί , πρωταθλητές Ελλάδας με τις μικρές ομάδες του συλλόγου, όπως οι Δαλδαβερένης, Καβαρατζής
    ΠΗΓΗ www.thrakisport.gr