Σελίδες


Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης επικράτησε 3-2 του ΠΑΟΚ

 



 
Το πρώτο φιλικό παιχνίδι του Εθνικού Αλεξανδρούπολης συνδυάστηκε με την πρώτη φετινή ήττα του ΠΑΟΚ, αφού οι Θρακιώτες επικράτησαν εντός έδρας με 3-2 σετ.
Η ατμόσφαιρα στο ΔΑΚ Αλεξανδρούπολης πάντως θύμιζε έντονα επίσημη αναμέτρηση, αφού το ματς παρακολούθησαν αρκετοί φίλαθλοι του Εθνικού αλλά και του ΠΑΟΚ δίνοντας ένα διαφορετικό χρώμα.
Με τον Εθνικό έκαναν το ντεμπούτο τους οι Γκονζάλες, Καβαρατζίεφ οι οποίοι άφησαν καλές εντυπώσεις, ενώ πρέπει να σημειώσουμε ότι δίδυμο ακραίων ήταν οι διεθνείς με την Εθνική Παίδων Κουμεντάκης, Ανέστης Δαλακούρας και λίμπερο ο αδελφός του τελευταίου Κώστας.
«Ήταν το πρώτο τεστ για εμάς με αρνητικά και θετικά στοιχεία, αν και από ένα σημείο και μετά κουραστήκαμε. Τόσο ο Καβαρατζίεφ, όσο και ο Γκονζάλεζ έχουν λίγες προπονήσεις και θέλουν χρόνο όπως και όλη η ομάδα, αλλά σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος. Πάντως στόχος μας είναι να παίξουμε πολλά φιλικά για να δέσουμε», τόνισε ο Γιάννης Ανδρεάδης ενώ ο Γιάννης Μέλας επεσήμανε: «Εχουμε μια διαφορετική ομάδα από πέρσι κι αυτό φυσιολογικά σημαίνει ότι θα έχουμε προβλήματα όπως οι μεταπτώσεις στην απόδοση μας και η έλλειψη ρυθμού. Ωστόσο πρέπει να μείνουμε προσηλωμένοι σ' αυτό που θέλουμε να κάνουμε»
Η ρεβάνς του σημερινού αγώνα θα δοθεί την Παρασκευή στην Θεσσαλονίκη, ενώ το Σάββατο ο Εθνικός θα αντιμετωπίσει την Καλαμαριά...
Τα σετ: 25-18, 26-24, 22-25, 20-25, 15-7
Οι συνθέσεις:
Εθνικός (Ανδρεάδης): Καβαρατζίεφ, Γκονζάλες, Κουμεντάκης, Δαλακούρας Α., Κόβατς, Παπάζογλου, Δαλακούρας Κ. -λ
ΠΑΟΚ (Μέλκας): Πλίκας, Αρμενάκης, Ντίνας, Γκιρτζίκης, Ωρολογάς, Μπορόβνιακ , Παπαδημητρίου-λ / Παπαϊακώβου, Γεωργιάδης, Καραϊσαρλίδης, Αγγελής 
 
ΠΗΓΗ www.volleball.gr