Σελίδες


Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

H συνέντευξη τύπου της κλήρωσης της Α1



    H συνέντευξη τύπου της κλήρωσης της Α1
    Σε λίγα λεπτά ξεκινά η κλήρωση της Α1 βόλει των ανδρών και το thrakisport.gr μέσω του Γιώργου Πανταζίδη βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για να την καλύψει. Πριν λίγα λεπτά ολοκληρώθηκε η συνέντευξη τύπου των προπονητών και των αθλητών των 12 ομάδων της volley league.

    Παρά το κλίμα αβεβαιότητας που υπάρχει στο χώρο του αθλητισμού γενικότερα και του βόλει ειδικότερα, οι άνθρωποι του χώρου προσπαθούν να βρουν θετικά και να στηρίξουν την νέα προσπάθεια. Φέτος δίνονται πολλές ευκαιρίες σε νέους ηλικιακά αθλητές, προκειμένου να δείξουν το ταλέντο τους ενώ αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως και οι 12 προπονητές των ομάδων είναι Έλληνες!Ο Ραφαήλ Κουμεντάκης, που εκπροσωπεί τον Εθνικό από πλευράς αθλητών , δέχθηκε εγκωμιαστικά σχόλια για την μέχρι τώρα παρουσία του στα ¨τάραφλεξ¨ της Α1 ενώ παράλληλα όλοι μίλησαν με κολακευτικά σχόλια για την παρουσία του, μαζί με των άλλων παιδιών, στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Αργεντινής, όπου η Εθνική μας κατέκτησε την τιμητικότατη 7η θέση.

    Ο Ανέστης Γιαννακόπουλος που εκπροσώπησε τον Εθνικό , καθώς ο Γιάννης Ανδρεάδης δεν μπορούσε ευχήθηκε για μία καλή αγωνιστική περίοδο χωρίς προβλήματα για τις ομάδες.¨Χρειάζεται υπομονή και επιμονή από όλες τις πλευρές. Εμείς στηριζόμαστε σε έναν κορμό ντόπιων αθλητών από την γύρω περιοχή, οι οποίοι πλαισιώνονται από 2-3 ξένους αθλητές. Στόχος μας είναι να παίξουμε καλό βόλει και να τερματίσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα¨. Ο Ραφαήλ Κουμεντάκης, μιλώντας από την πλευρά των αθλητών του Εθνικού τόνισε πως ¨Το φετινό πρωτάθλημα είναι ένα πρωτάθλημα ευκαιριών. Οι νέοι έχουν την ευκαιρία να αποδείξουν την αξία τους και το ταλέντο τους. Η ομάδα μας αποτελείται από ένα κράμα έμπειρων και ταλαντούχων αθλητών και στοχεύουμε στο να παίξουμε όμορφο βόλει σε κατάμεστο κλειστό¨.