Σελίδες


Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

ΛΙΓΚ ΚΑΠ ΑΠΌ ΤΗΝ ΕΣΑΠ!



Oλοκληρώθηκε η συνεδρίαση της ΕΣΑΠ στη Θεσσαλονίκη όπου μεταξύ άλλων αποφασίστηκε η έναρξη του νέο πρωταθλήματος στις 8 Οκτωβρίου, η δημιουργία του Λιγκ Καπ και κλήρωση στις 26 Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη...

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ...
Η 65η συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΣΑΠ, παρουσία εκπροσώπων 11 ΤΑΑ (απουσίαζε μόνο το ΤΑΑ ΓΣ Λαμία), όπου πάρθηκαν οι ακόλουθες αποφάσεις:

-Η έναρξη της Volleyleague ΟΠΑΠ 2011-2012 θα πραγματοποιηθεί στις 8 Οκτωβρίου, λόγω της διεξαγωγής του στρατιωτικού πρωταθλήματος για το οποίο ζητήθηκε να διεξαχθεί το διάστημα 26 Σεπτεμβρίου - 1 Οκτωβρίου (είναι ορισμένο αρχικά για 1-8.10.2011).

-Αποφασίστηκε η κλήρωση για τη Volleyleague ΟΠΑΠ 2011-2012 και η παρουσίαση του πρωταθλήματος, να πραγματοποιηθούν στην Θεσσαλονίκη με προτεινόμενη ημερομηνία τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου (η ημερομηνία θα οριστικοποιηθεί σε συνεργασία με την ΕΟΠΕ και το τηλεοπτικό δίκτυο Novasports).

Επίσης αποφασίστηκε η διεξαγωγή του Volleyleague Cup 2011 στο διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος, λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής ομάδας Ανδρών (6/11 - 3/12) στην διαδικασία πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Στο Volleyleague Cup θα συμμετέχουν οι 12 ομάδες μέλη της ΕΣΑΠ.

-Η Επιτροπή πρωταθλήματος της Volleyleague 2011-2012 θα απαρτίζεται από τους:
Πρόεδρος: Λεονταρίτης Γ. (πρόεδρος)
Μέλη: Ακριτίδης Χ. (Παναθηναϊκός), Γρόλλιος Χ. (Άρης Μαρμούρης ΑΕ), Βασιλείου Χ. (ΕΑ Πατρών), Δεληγιαννάκης Θ. (ΑΟ Κηφισιάς)

-Η μεταγραφική περίοδος, σύμφωνα και με την ισχύουσα υπουργική απόφαση, θα ολοκληρωθεί δέκα ημέρες πριν την έναρξη της Volleyleague 2011-2012, δηλαδή στις 29 Σεπτεμβρίου.

-Συζητήθηκε και εγκρίθηκε το χορηγικό πλάνο της ΕΣΑΠ για την περίοδο 2011-2012.
Πριν την έναρξη της συνεδρίασης του ΔΣ, πραγματοποιήθηκε συνάντηση της ΕΣΑΠ με τους φοροτεχνικούς συμβούλους των ΤΑΑ της Θεσσαλονίκης και της Αλεξανδρούπολης (Άρης Μαρμούρης ΑΕ, Απόλλων Καλαμαριάς, ΠΑΟΚ, Ηρακλής, Εθνικός Αλεξανδρούπολης) όπου συζητήθηκαν όλα τα θέματα που αφορούν την φοροτεχνική λειτουργία των ΤΑΑ.

Στην συγκεκριμένη συνάντηση η ΕΣΑΠ εκπροσωπήθηκε από τον Φοροτεχνικό της σύμβουλο κ. Π.Βαλασόπουλο και τον Νομικό σύμβουλο κ. Χ.Ηλιάδη.

ΠΗΓΗ www.liberovolley11.blogspot.com