Σελίδες


Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011



ΜΕΛΟΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ
(Ο.Π.Π.Ε.)
Αλεξανδρούπολη, 1-9-2011



ENHMEΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Η εθνική ομάδα παίδων του Βόλεϊ συμμετείχε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Παίδων που πραγματοποιήθηκε το διάστημα 19-28/8/2011, στην Bahia Blanca της Αργεντινής.
Η ομάδα πέτυχε απόλυτα τον στόχο που είχε βάλει περνώντας στις 8 καλύτερες ομάδες του κόσμου κάνοντας στον α΄ γύρο του πρωταθλήματος το απόλυτο, 3 νίκες με σκορ 3-0. 
Οι νίκες στον α΄γύρο έγιναν επί της Ρωσίας, της Κίνας και της Τυνησίας.
Η ομάδα τελειώνοντας το τουρνουά κατέκτησε την 7η θέση κερδίζοντας, στον τελευταίο της αγώνα, για άλλη μια φορά την ομάδα της Κίνας με 3-0.
Στην ομάδα συμμετείχαν 4 αθλητές του Εθνικού Αλεξ/πολης (Κουμεντάκης Ραφαήλ, Δαλακούρας Ανέστης, Χατζόπουλος Δημήτρης, Κωνσταντινίδης Δημήτρης) και ένας της Ορεστιάδας (Σκαρλατίδης Γιάννης) ενώ προπονητής ήταν ο Αλεξανδρουπολίτης Δημητριάδης Μάκης.
  Αξίζει να σημειωθεί ότι η εθνική μας ομάδα πριν το παγκόσμιο βρέθηκε για προετοιμασία στην Βραζιλία και είδε το περίφημο Μαρακανά ενώ στην Αργεντινή κατά την διάρκεια του ρεπό της παρακολούθησε αγώνα ποδοσφαίρου της Super League της Αργεντινής μεταξύ της Olimpo (τοπική ομάδα της Bahia Blanca) και της Colon Santa Fe. Από την Olimpo είχε πάρει η Α.Ε.Κ. τον Μπλάνκο.

ΕΚΦΡΑΣΗ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΩΝ

Εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στο συμπατριώτη μας ομοσπονδιακό προπονητή Παίδων του Βόλεϊ, καθηγητή Φυσικής Αγωγής κ. Δημητριάδη Μάκη, για την τεράστια αθλητική επιτυχία με την κατάκτηση της 7ης παγκόσμιας θέσης της πατρίδας μας στην κατηγορία Παίδων του Βόλεϊ
Ο Σύνδεσμός μας στα πλαίσια της γενικότερης κοινωνικής και αθλητικής του αποστολής στήριζε και στηρίζει διαχρονικά την αθλητική παρουσία φορέων και φυσικών προσώπων του αθλητισμού, που συμβάλουν τόσο στην αθλητική πρόοδο, όσο και στην προβολή στο πανελλήνιο του υψηλού αγωνιστικού , επιστημονικού και προπονητικού επιπέδου του αθλητικού δυναμικού στην περιοχής μας.
ΜΕ ΤΙΜΗ
ΤΟ Δ.Σ.
ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΕΒΡΟΥ