Σελίδες


Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Αίτημα για "Σπίτι του βόλεϊ"



Το τεράστιο πρόβλημα της έλλειψης χώρων άθλησης που αποτελεί τροχοπέδη στην ανάπτυξη του αθλήματος του βόλεϊ (προφανώς και των άλλων αθλητών της περιοχής) κυριάρχησε στις συζητήσεις των ανθρώπων του που συμμετείχαν στην ημερίδα της Λέσχης Πετοσφαίρισης Αλεξανδρούπολης που  πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο.


Ένα θέμα που ήταν κυρίαρχο αλλά και το οποίο οι εμπλεκόμενοι με τις ομάδες μας, έχουν θέσεις - χωρίς να υπάρξει λύση - στην τοπική ηγεσία. «Και όπως τόνισαν συμπερασματικά οι άνθρωποι της Λέσχης Φίλων Βόλεϊ που είχαν την ευθύνη της διοργάνωσης, «εκεί που συμφώνησαν όλοι όσοι συμμετείχαν ήταν ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα το οποίο εμποδίζει την ανάπτυξη του Βόλεϊ στην Αλεξανδρούπολη είναι η έλλειψη κλειστών προπονητηρίων ένα θέμα το οποίο επανειλημμένως έχει αναδείξει η ΛΕΣΧΗ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ χωρίς δυστυχώς αποτέλεσμα μέχρι σήμερα. Το βόλεϊ της Αλεξανδρούπολης δικαιούται ένα κλειστό γυμναστήριο το οποίο να είναι το σπίτι του βόλεϊ». 


Η ημερίδα, μέσα σε ένα ιδιαίτερα φιλικό περιβάλλον, έδωσε βήμα στους εμπλεκόμενους, με την ανάπτυξη του Βόλεϊ, φορείς της περιοχής να αναπτύξουν την άποψή τους σχετικά με το θέμα και ακολούθησε μια ανοιχτή συζήτηση πάνω στις εισηγήσεις. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους το σύνολο των επίσημων φορέων του Βόλεϊ της περιοχής, έκαναν ουσιαστικές εισηγήσεις για τα προβλήματα που απασχολούν το άθλημά και τοποθετήθηκαν σχετικά με τις λύσεις τους.


Η ημερίδα συντόνισε ο πρόεδρος της Λέσχης, Μάκης Δημητριάδης ενώ την έναρξη της κήρυξε ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Αλεξανδρούπολης Χρήστος Μπίκος. Ακολούθησαν οι εισηγήσεις των φορέων και των σωματείων που ασχολούνται με την ανάπτυξη του Βόλεϊ, συγκεκριμένα:Ο Πρόεδρος της επιτροπής ανάπτυξης της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης, κ. Χατζηπαναγιώτου Αθηνόδωρος, o ταμίας της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Θράκης-Αν.Μακεδονίας, κ. Κεμανατζής Ειρήναρχος, aπό τον Μ.Γ.Σ. Εθνικό Αλεξ/πολης οι κ.κ. Βουκουρεσλής Μανόλης, Αντιπρόεδρος του ερασιτέχνη, Μουστακίδης Θανάσης Τεχνικός Σύμβουλος της επαγγελματικής ομάδας και Κασαμπαλής Θανάσης, Τεχνικός Σύμβουλος των τμημάτων υποδομής, από την Νίκη Αλεξ/πολης, ο κ. Μαρασλής Στράτος, μέλος του Δ.Σ., από την Γ.Ε.Αλεξανδρούπολης, ο κ. Ξενουδάκης Γιώργος, Πρόεδρος, από την Θύελλα Φερών, ο κ. Καβαρατζής Σταύρος, Προπονητής, από τις Αμαζόνες Μαΐστρου, ο κ. Χατζής Σταύρος, Γενικός Αρχηγός. 
Ακολούθησε ενδιαφέρουσα συζήτηση πάνω στις εισηγήσεις που προηγήθηκαν με αποτέλεσμα να δοθεί υπόσχεση για διοργάνωση ημερίδων για την ανάλυση των επιμέρους θεμάτων που προέκυψαν.
Πηγή www.thrakisport.gr