Σελίδες


Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Αρχή Γκονζάλεζ και φιλικό με ΠΑΟΚ

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ
Αρχή Γκονζάλεζ και φιλικό με ΠΑΟΚ
Ολοκληρώθηκε το πάζλ του φετινού Εθνικού και πλέον ο προπονητής Γιάννης Ανδρεάδης και ο συνεργάτης του Ανέστης Γιαννακόπουλος, μπορούν...
απερίσπαστοι να συνεχίσουν την προετοιμασία της ομάδας ενόψει του νέου πρωταθλήματος. Μετά την έλευση του Αργεντινού διαγώνιου Πέπε Γκονζάλες και την συμφωνία με τον Βούλγαρο πασαδόρο Γκεοργκι Καβαρατζίεφ (που θα ενσωματωθεί οριστικά τα επόμενα 24ωρα με την νέα του ομάδα),θα ξεκινήσει το μοντάρισμα του νέου συνόλου αφού το βασικό σχήμα θα είναι αρκετά διαφοροποιημένο σε σχέση με πέρυσι.
Το τελευταίο απόκτημα, ο Βούλγαρος Γκεόργκι Καβαρτζίεφ είναι 27 ετών, (γεννημένος στις 9/9/1984) και έχει ύψος 1,95. Πέρυσι αγωνιζόταν στην η KBK Gabrovo (Γκάμπροβο) ομάδα Α1 κατηγορίας στο πρωτάθλημα Βουλγαρίας με την οποία και διακρίθηκε αφού είχε πολύ καλή πορεία. Μαζί με τον Γρηγόρη Σιδηρόπουλο, του οποίου το θέμα με την εργασία του στην Αθήνα, φαίνεται να επιλύεται θετικά για τον ίδιο και την ομάδα, θα αποτελέσουν ένα αξιόπιστο δίδυμο στην νευραλγική θέση της πάσας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στην προετοιμασία συμμετέχουν κανονικά και τρεις νέοι αθλητές,  προερχόμενοι από τα τμήματα υποδομής του Εθνικού. Ο γνωστός από την Εθνική Παίδων Δημήτρης Χατζόπουλος και οι πολλά υποσχόμενοι Γρηγόρης Κοντοστάθης και Γιάννης Καβαρατζής οι οποίοι και αποτέλεσαν ένα πετυχημένο δίδυμο στην άμμο με σημαντικές διακρίσεις (2η πανελλήνια θέση και μετάλλιο στους Βαλκανικούς Κ20)
Φιλικό με ΠΑΟΚ

*Πιθανότατα το πρώτο φιλικό της ομάδας θα δοθεί την ερχόμενη Τετάρτη στην Αλεξανδρούπολη κόντρα στον ΠΑΟΚ

πηγη www.volleynews.gr