Σελίδες


Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΛΕΜΟΝΙΔΗ-ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ


O... Πέπε της ΕΟΠΕ


O... Πέπε της ΕΟΠΕ
Από  που θες να αρχίσω; Από τους λανθασμένους χειρισμούς στο θέμα των ανδρών; Από τις παραλείψεις  που έγιναν στην προετοιμασία των γυναικών; Από την εκδικητικότητα προς τους διεθνείς; Από την επιστροφή Μπακοδήμου;
 Από το θανάσιμο αμάρτημα των δυο αθλητριών να παίξουν μπιτς βολει, τη στιγμή που η επιδοτούμενη Εθνικής μπιτς βόλει ανδρών υπογράφει χωρίς προβλήματα στον Παναθηναικό;
Δυστυχώς είναι περιορισμένος ο χώρος μας και θα τα πούμε περιληπτικά. Η Εθνική ήταν ένα μήνα στην Πορταριά και 1-2 σύμβουλοι το μόνο που έκαναν ήταν να πάνε μια βόλτα ολίγων λεπτών και να το συνδυάσουνε με μια βόλτα από τα τσιπουράδικα της Νέας Ιωνίας. Ουδείς έμεινε ένα βράδυ να ασχοληθεί με τα προβλήματα.
Μετά έστειλαν 3000 ευρώ με τον  Ρούλη Αγραπιδάκη να τα μοιρασθούν οι 18 διεθνείς, ενώ ο καθένας (και οι προπονητές) είχε ξοδέψει τουλάχιστον 1000 ευρώ για καφέδες, βενζίνες, διόδια. Ακολούθησε η λανθασμένη κίνηση των παικτών να μη παίξουν με τη Σερβία και  ο Μαυρομάτης που ενήργησε σαν τον Πέπε του Αστεριξ. Έκλεισε τη μύτη του και απείλησε ότι θα σκάσει από το κακό του, αν δεν γίνει το δικό του.
Τελείωναν τα ματς στα Τρίκαλα και οι Μαυρομάτης, Ψαρουδάκης. Τουρσούγκα, Βογιατζής, Ρέρρας έτρεχαν να βγουν από το γυμναστήριο σαν τα ποντίκια,  για να μη συναπαντήσουν τους διεθνείς. Στις απονομές και τις φωτογραφίσεις που προηγήθηκαν όμως ήταν πρώτη μούρη πάνω στο ταραφλέξ για να τους δείξει η κάμερα.
Μετά έβαλαν την τήβεννο και καταδίκασαν παίκτες και παίκτριες, αντί να αναρωτηθούν αν έφταιξαν οι λανθασμένοι χειρισμοί τους. Και στο γενικό κλίμα της συνομωσιολογίας ίσως ανακαλύψουν και υποκινητές. Και φυσικά δεν μιλάμε μόνο για τον Μαυρομάτη, αλλά και για τους 22 συμβούλους της ΕΟΠΕ (τους  21 εκλεγμένους και τον εξ απορρήτων της διοίκησης Στάθη Νικολούζο), αφού οι αποφάσεις ήταν ομόφωνες.
Αντί να σβήσουν τη φωτιά, έριξαν λάδι και τώρα προσπαθούν να διασπάσουν την ενότητα των παικτών. Πως; Με προτροπές προφανώς του Μανωλόπουλου στους παίκτες του Ηρακλή.
Και μέσα σε όλο το γενικό χαμό αναβαθμίσθηκε ο Μπακοδήμος, ενώ οι περισσότεροι «δικαστές» έλεγαν εδώ και καιρό ότι δεν θέλουν να συνδέσουν το όνομα τους με την εποχή Μπελιγράτη. Βλέπετε ο  Περικλής θεωρείται το τοτέμ του Θανάση, αν και χωρίς τον δεύτερο δεν θα τους  ήξερε ούτε ο θυρωρός της πολυκατοικίας τους. Για τους παλιούς συμβούλους , τον τύποις και τον ουσιαστικό πρόεδρο μιλάμε.
Αναβαθμίσθηκε και ο Ρέρας και ανέλαβε υπεύθυνος Παιανίας. Μα δεν τους είπαν ότι η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα στην Παιανία γιατί ήταν απλήρωτο επί δυο χρόνια;
Περνούσαμε χθες από τη Λεωφόρο και είδαμε φορτηγά να ξεφορτώνουν τόνους άμμου. Ήταν για την προπόνηση του Κοτσιλιάνου, του Ζουπάνι και της Κωνσταντίνου.
ΠΗΓΗ www.volleynews.gr