Σελίδες


Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

Από την Ορεστιάδα στην ΑΕΚ των προβλημάτων ο Δημητρούδης!!!


Από την Ορεστιάδα στην ΑΕΚ των προβλημάτων ο Δημητρούδης!!!
Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής
- Ο Γιάννης Δημητρούδης αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ, καθώς συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στους κιτρινόμαυρους μετά την περυσινή επιτυχημένη του χρονιά με τον ΑΟ Ορεστιάδας, με τον οποίο κέρδισε και την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία. 
Ο Θρακιώτης πασαδόρος αν και συμφώνησε να ανανεώσει με τον ΑΟΟ στις αρχές Αυγούστου, θα καλύψει στην ΑΕΚ το κενό του πρωην παίχτη του Εθνικού Γιάννη Γεωργιάδη, που μόλις αποχώρησε από τον σύλλογο. Επίσης ο "Δικέφαλος του Νότου" και των χιλίων προβλημάτων μετά τις χθεσινές αποχωρήσεις 3 παιχτών, προχώρησε στην απόκτηση του ακραίου Δημήτρη Ωρολογά, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Γιάννη Μαντέκα.
Ο Γιάννης Δημητρούδης γεννήθηκε στην Ορεστιάδα στις 19 Ιανουαρίου 1986. Αγωνίζεται στη θέση του πασαδόρου, έχει ύψος 1.90 μ και την περασμένη σεζόν βοήθησε τον ΑΟ Ορεστιάδας να ανέλθει στην Volley League. Λέγεται πάντως ότι υπήρχαν προβλήματα το τελευταίο διάστημα, εξαιτίας κάποιων διαφορών που είχαν ανακύψει ανάμεσα στην διοικηση του ΑΟΟ και του αδερφού του Ισίδωρου, που αγωνίζεται στον Εθνικό.

Αναλυτικά η καριέρα του Εβρίτη άσου:
2013-14 ΑΟ Ορεστιάδας
2009-13 ΓΕ Αλεξανδρούπολής
2007-09 Εθνικός Αλεξανδρούπολης
2004-07 ΑΟ Ορεστιάδας
2003-04 Αριστοτέλης Σκύδρας
www.thrakisports.gr