Σελίδες


Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

Εθνικός - Λαμία 3-0. Τσουκ παρόντος… πάσα αρχή παυσάτω

Τσουκ παρόντος…  πάσα αρχή παυσάτω
Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης.
Στην πρεμιέρα της φετινής Volleyleague, η ομάδα του Σάκη Μουστακίδη επικράτησε της Λαμίας με 3-0.

Στο 1ο σετ , παίζοντας μυαλομένα και με μεγάλη υπομονή ο Εθνικός δεν επέτρεψε στην Λαμία να πάρει κεφάλι στο σετ. Ο Εθνικός μετά το 10-8 ανέβασε στροφές και πήρε μια διαφορά της τάξης των 6 πόντων και έτσι επικράτησε πολύ εύκολα με 25-14.

Στο ίδιο μοτίβο συνεχίσθηκε το 2ο σετ καθώς η εντυπωσιακή επίδοση του Μπόζιταρ Τσουκ, που καθοδηγούνταν από τον Ζάρκο Κίσιτς και οι εξαιρετικές επιθέσεις των Ανέστη Δαλακούρα και Λέο Άντριτς καθώς και η επιβλητική παρουσία του Ιβάν Μίχαλιε δεν έδωσαν «δικαίωμα» στην ομάδα του κ. Γιάννη Μέλκα να βρει λύσεις στην ολοκληρωτική επικράτηση της αρμάδας του συναδέλφου του Σάκη Μουστακίδη και το τελικό 25-11 ήρθε φυσιολογικά.

Εντυπωσιακό και όμορφο βόλλεϋ παίχτηκε στο 3ο σετ με τον κόουτς Σάκη Μουστακίδη να κάνει αλλαγές στην αρχική σύνθεση. Το σετ πήγαινε πόντο – πόντο ενώ στο παιχνίδι πέρασαν οι νεαροί Κώστας Δαλακούρας, Σταύρος Κασαμπαλής και Γρηγόρης Κοντοστάθης. Η ομάδα της Λαμίας εκμεταλλεύτηκε τα λάθη του Εθνικού και έτσι μπόρεσε και μπόρεσε και κόντραρε την ομάδα της Αλεξανδρούπολης. Οι εκπληκτικές άμυνες διαρκειάς των δύο ομάδων ξεσήκωσαν το φίλαθλο κοινό που βρέθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος». Τελικά, νικητής του σετ, αλλά και του αγώνα ήταν ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης με 36-34.