Σελίδες


Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

Νέα αναβολή στο Λιγκ Καπ

Νέα αναβολή στο Λιγκ Καπ

Μία ακόμα βδομάδα πίσω πάει η έναρξη της αγωνιστικής σεζόν, καθώς η ΕΣΑΠ ανακοίνωσε τη μετάθεση της πρώτης φάσης του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς» για το τριήμερο 17-19 Οκτωβρίου, αντί του στις 10-12 που είχε προγραμματιστεί με απόφαση του Δ.Σ. την περασμένη Τετάρτη 1 Οκτωβρίου. Αναλυτικά η ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής:
«Η ΕΣΑΠ ανακοινώνει πως οι αγώνες των ομίλων της Α΄φάσης του League Cup «Νίκος Σαμαράς» 2014-15 θα διεξαχθούν 17-19 Οκτωβρίου αντί 10-12 του μήνα που είχε αποφασιστεί στη συνεδρίαση του Δ.Σ. την Τετάρτη 1 Οκτωβρίου.

Η απόφαση για διεξαγωγή των αγώνων της Α΄φάσης στις 10-12 Οκτωβρίου είχε αποφασιστεί μετά από αίτημα της Ορεστιάδας που είχε εκδόσει αεροπορικά εισιτήρια για τις ομάδες που θα φιλοξενήσει ως διοργανώτρια των αγώνων του Α΄ ομίλου. Μετά τη σύμφωνη γνώμη της Ορεστιάδας αλλά και την εισήγηση των προπονητών όλων των ομάδων η ΕΣΑΠ αποφάσισε η Α΄φάση του League Cup να γίνει κανονικά μία εβδομάδα πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος της Volleyleague στις 25 Οκτωβρίου»
www.volleynews.gr