Σελίδες


Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

Αγιασμός για τις Αμαζόνες!

Την Πέμπτη 16 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος Αγιασμός των ''Αμαζόνων'' Α.Ο.Μαΐστρου στο Κλειστό Γυμναστήριο Μαΐστρου.

Ο πάτερ Ιωάννης του ιερού ναού της Αγίας Μαρίνας Μαΐστρου τέλεσε το μυστήριο και ευλόγησε τις αθλήτριες, τους προπονητές, τους παράγοντες, όλους που παρευρέθηκαν στο γήπεδο καθώς και τους χώρους του Κλειστού Γυμναστηρίου Μαΐστρου που αποτελεί τη φυσική έδρα της ομάδας.


Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και μίλησαν στους παρευρισκόμενους ο Πρόεδρος της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Θράκης-Ανατ.Μακεδονίας κ.Κεμανετζής Ειρ., ο Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Μαΐστρου κ.Ναϊτίδης Γ., ο Πρόεδρος του Α.Ο.Μαΐστρου κ.Δαρέλας Γ., οι γιατροί της ομάδας και ο επιστημονικός συνεργάτης σε θέματα πληροφορικής και δημιουργός της πρωτοποριακής ηλεκτρονικής πλατφόρμας επικοινωνίας των Αμαζόνων τοamazones.myCoach.gr
Στο τέλος της τελετής βγήκε και η καθιερωμένη αναμνηστική φωτογραφία της ομάδας με όλα τα τμήματα μαζί. Μια φωτογραφία που μας κάνει να αισθανόμαστε περήφανοι για την πρόοδο της ομάδας από χρονιά σε χρονιά και μας γεμίζει αισιοδοξία για ένα ακόμη καλύτερο μέλλον.


Με εκτίμηση.
''Αμαζόνες'' Α.Ο.Μαΐστρου