Σελίδες


Σάββατο 14 Μαΐου 2016

O Τζούριτς στην προπόνηση του Εθνικού

 O Τζούριτς στην προπόνηση του Εθνικού (PHOTOS)

Μια μεγάλη έκπληξη περίμενε τους νεαρούς αθλητές βόλλευ του Εθνικού, στην απογευματινή προπόνηση στο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος».
Ο Δημήτρης Τζούριτς, που περνά ολιγοήμερες διακοπές στην Αλεξανδρούπολη, κατόπιν και της πρόσκλησης του Γιώργου Παπάζογλου, επισκέφθηκε τα τμήματα παμπαίδων και παίδων που εκείνη την ώρα είχαν προπόνηση υπό την επίβλεψη των προπονητών τους κ.Κασαμπαλή –Τσουλκανάκη και με την παρουσία από πλευράς διοίκησης του Εθνικού, του εφόρου των αναπτυξιακών τμημάτων βόλλευ, κ.Τοκαμάνη καθώς και του Β’Αντιπροέδρου κ.Μαυρίδη.
Ο Δημήτρης για μισή ώρα περίπου, τους μίλησε για τις «εμπειρίες» του στην Κορέα, στην Ιταλία, στην Εθνική Ελλάδας και τον Ολυμπιακό. Τους τόνισε για την σκληρή δουλειά που πρέπει να κάνουν , όπως αυτός, στο ξεκίνημα της πλούσιας καριέρας του, στα τμήματα υποδομής της Ορεστιάδας, αν θέλουν να γίνουν ολοκληρωμένοι και επαγγελματίες παίχτες. Τους παρότρυνε να μην διστάζουν να υποβάλλονται σε «θυσίες» καθώς ο «πρωταθλητισμός» απαιτεί τόνους ιδρώτα και σκληρής δουλειάς.
Μετά τις συμβουλές του, δέχτηκε ερωτήσεις απ τους νεαρούς βολλευμπωλίστες και απάντησε με χαμόγελο λύνοντας τις απορίες τους για διάφορα θέματα προπόνησης και «τακτικής». Τέλος τους ευχήθηκε καλή πρόοδο - πολλές επιτυχίες για το σχολείο και την ομάδα τους και νάχουν «όρεξη για δουλειά» με υγεία στην καριέρα τους.
Θ.Μ.
 πηγη www.greekvolley.com