Τετάρτη, 4 Μαΐου 2016

ΑΟ Ορεστιάδας και Δήμος Ορεστιάδας συνδιοργανώνουν το 1ο Διεθνές τουρνουά Παμπαίδων!

tournoua-pampaidon-orestiadas
Την διεξαγωγή του 1ου διεθνούς τουρνουά Παμπαίδων γνωστοποίησε ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας, που σε συνεργασία με τον Δήμο Ορεστιάδας θα υποδεχθούν το Σαββατοκύριακο 7-8 Μαϊού στο νέο κλειστό «Νίκος Σαμαράς»  δύο ομάδες απο την Βουλγαρία και ακόμη δύο Ελληνικές σε μια αρκετά ενδιαφέρουσα διοργάνωση
Το τουρνουά θα διεξαχθεί το Σάββατο 7 και την Κυριακή 8 Μαΐου 2016 στο νέο κλειστό «Νίκος Σαμαράς» στο οποίο θα συμμετέχουν ο Α.Ο. Ορεστιάδας, η «Sofia University Volleyball», η «Cerno More Volleyball» (από τη Βάρνα), ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης και ο Έβρος Σουφλίου.
Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ομάδας της Ορεστιάδας αναφέρει:
Ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας με μεγάλη χαρά ανακοινώνει τη διεξαγωγή του 1ου διεθνούς τουρνουά παμπαίδων, σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Ορεστιάδας. Το τουρνουά θα διεξαχθεί το Σάββατο 7 και την Κυριακή 8 Μαΐου 2016 στο νέο κλειστό «Νίκος Σαμαράς» στο οποίο θα συμμετέχουν ο Α.Ο.Ο., η Sofia University Volleyball, η Cerno More Volleyball (από τη Βάρνα), ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης και ο Έβρος Σουφλίου. Η είσοδος φυσικά είναι δωρεάν και όποιος θέλει μπορεί να παρευρεθεί σε μια ακόμα γιορτή του βόλει που διοργανώνει ο Α.Ο.Ο.. Το πρόγραμμα των αγώνων θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες. Σας περιμένουμε όλους εκεί!!
πηγη www.thrakisports.gr