Σελίδες


Κυριακή 15 Μαΐου 2016

Συνελήφθη ο Απόστολος Τσιπίδης, που είχε πέρυσι παρουσιαστεί ως σωτήρας του Εθνικού Αλεξανδρούπολης

tsipidis-tzimas
Πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε στη Βέροια όταν μετά το τέλος εκδήλωσης συνελήφθη ο κεντρικός ομιλητής και διοργανωτής, που δεν ήταν άλλος από τον παρουσιαζόμενο πέρυσι ως σωτήρα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Απόστολο Τσιπίδη.
Συγκεκριμένα σε ξενοδοχείο στη Βέροια το απόγευμα της Παρασκευής παρουσιάστηκε Όμιλος Royal Club, όπως είχε προγραμματιστεί. Πρόκειται για όμιλο στον οποίο επικεφαλής είναι ο Τσιπίδης, ο οποίος ήταν ο κεντρικός ομιλητής παρουσιάζοντας τις εταιρείες και επιχειρήσεις που συμμετέχουν στον όμιλο.
Ωστόσο, όπως αναφέρει http://www.verianet.gr μετά το τέλος της εκδήλωσης αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Θεσσαλονίκης συνέλαβαν τον Απόστολο Τσιπίδη στον χώρο υποδοχής του ξενοδοχείου και τον οδήγησαν σε υπηρεσιακό αυτοκίνητο με συμβατικές πινακίδες κυκλοφορίας.
Όλα αυτά έγιναν αστραπιαία και μπροστά στα μάτια των λίγων παρευρισκόμενων, καθώς η εκδήλωση είχε ολοκληρωθεί και στο κομμάτι της δεξίωσης και ο κόσμος είχε αποχωρήσει.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της ιστοσελίδας της Ημαθίας, αστυνομικοί του τμήματος ασφαλείας Θεσσαλονίκης βρίσκονταν στο χώρο πριν αρχίσει η εκδήλωση και προφανώς περίμεναν την ολοκλήρωσή τους για να προβούν στη σύλληψη.
Πηγές αναφέρουν ότι για την πραγματοποίηση της αστυνομικής επιχείρησης υπήρξε και συνδρομή αστυνομικών της Βέροιας. Πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η σύλλληψή του οφείλεται σε εκκρεμείς δικαστικές αποφάσεις.
Κατά την πραγματοποίηση της εκδήλωσης παρουσιάστηκε το επιχειρηματικό πλαίσιο του ομίλου αλλά δεν έχει συμβεί στα χρονικά μετά το τέλος μιας τέτοιας εκδήλωσης να συλλαμβάνεται ο επικεφαλής επιχειρηματίας.
Υπενθυμίζεται ότι ο Απόστολος Τσιπίδης πέρυσι τον Μάρτιο είχε παρουσιαστεί από τους ανθρώπους της τότε διοίκησης του ΤΑΑ Εθνικός Αλεξανδρούπολης ως ο μεγάλος νέος χρηματοδότης της ομάδας της ομάδας. Στην φωτογραφία από τον ευρωπαϊκό αγώνα με την Μπενφίκα, εικονίζεται στο κέντρο της φωτογραφίας, έχοντας δίπλα του τον τότε πρόεδρο του ΤΑΑ Εθνικός Γιάννη Τζίμα.
Το ThrakiSportS μέσα από εκτενές ρεπορτάζ του είχε παρουσιάσει από την πρώτη στιγμή που ακούστηκε το όνομά του περί εμπλοκής στα διοικητικά του Εθνικού σχετικά με την αμφιλεγόμενη προσωπικότητά του, βασιζόμενο σε παλαιότερα δημοσιεύματα και την εμπλοκή του σε σειρά από ομάδες ανά την χώρα.
Μετά τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, όπως επίσης είχε αποκαλύψει το ThrakiSportS πριν ενάμισι μήνα, είχε εμφανιστεί έτοιμος να εμπλακεί με τα διοικητικά του τμήματος μπάσκετ του Φίλιππου Βέροιας, καθώς φαίνεται ότι μετά την Αλεξανδρούπολη, έστρεψε το ενδιαφέρον του στην πρωτεύουσα της Ημαθίας…
πηγη www.thrakisports.gr