Σελίδες


Πέμπτη 5 Μαΐου 2016

Πρώτο σερβίς στο Βόλο με φόντο την Α1!



Όλα είναι έτοιμα για το ειδικό τουρνουά ανόδου στην Α1 Ανδρών, το οποίο ξεκινά την Παρασκευή 6/5 στο κλειστό της Ν.Ιωνίας του Βόλου.
Πανέτοιμες οι ομάδες αλλά και οι προπονητές των τεσσάρων «μονομάχων». Παλλήνη, Κύζικος Νέας Περάμου, Νίκη Αιγινίου (τρεις πρωτοπόροι των αντίστοιχων ομίλων της Α2) αλλά και Ηρακλής Χαλκίδας (πήρε το μοναδικό εισιτήριο από το τουρνουά δευτεραθλητών) μπαίνουν στη «μάχη» διεκδίκησης της ανόδου στη μεγάλη κατηγορία.
Την άνοδο παίρνουν οι δυο πρώτες ομάδες της βαθμολογίας ενώ τα παιχνίδια θα μεταδοθούν livestreaming από το www.volleyball.gr
ΑΟ ΠΑΛΛΗΝΗ-Η γνώμη του προπονητή
Βασίλης Ξεροβάσιλας: «Εμείς όταν ξεκινήσαμε δεν είχαμε ως στόχο την άνοδο, αλλά βλέποντας το πώς διαμορφώθηκαν οι όμιλο αναθεωρήσαμε κάποια πράγματα και θέσαμε ως στόχο την παρουσία μας στα μπαράζ. Η Κύζικος είναι το φαβορί όπως και η Χαλκίδα σύμφωνα με το ρόστερ που έχουν αλλά και τα μπάτζετ. Τόσο ο σύλλογος της Παλλήνης όσο κι εγώ ως προπονητής έχουμε δώσει δείγματα ότι είμαστε ταπεινοί. Εμείς πάμε να παίξουμε τρία παιχνίδια αλλά σίγουρα το σημαντικό για όλες τις ομάδες είναι το πρώτο παιχνίδι. Όποιος ξεκινήσει με νίκη θα έχει το προβάδισμα. Αν νικήσουμε την Χαλκίδα στην πρεμιέρα προφανώς θα είναι διαφορετικά τα δεδομένα. Άγχος εμείς και το Αιγίνιο δεν έχουμε καθώς επαναλαμβάνω ότι ο τίτλος του φαβορί ανήκει στις άλλες δύο ομάδες».
Το ρόστερ: ΕΔΩ 
ΑΠΣ Κύζικος-Η γνώμη του προπoνητή
Γιάννης Λάιος: «Δεν υπάρχει άγχος και θα προσπαθήσουμε να παίξουμε τόσο καλά όπως παίζουμε και στις τελευταίας προπονήσεις και όπως άλλωστε παίξαμε και όλη τη χρονιά. Το μόνο εμπόδιο είμαστε εμείς, αφού όλα εξαρτώνται από τη δική μας απόδοση. Όλη τη χρονιά έχουμε φτάσει σε ένα ποσοστό 80-85% στην απόδοσή μας και έχουμε παίξει καλό βόλεϊ με σταθερή απόδοση. Ωστόσο, τώρα αυτό που μετράει δεν είναι ότι κάναμε όλη τη σεζόν αλλά τι θα κάνουμε στο τουρνουά. Η πεποίθησή μου είναι ότι αν παρουσιαστούμε σοβαροί και πιάσουμε την απόδοσή μας, θα κάνουμε τρεις νίκες».
Το ρόστερ: ΕΔΩ
Νίκη Αιγινίου-Η γνώμη του προπονητή 
Θανάσης Στράντζαλης: «Υπάρχει προσμονή για αυτούς τους αγώνες. Ήμασταν από την αρχή η καλύτερη ομάδα στον όμιλό μας και δίκαια φτάσαμε μέχρι εδώ. Ο στόχος από την αρχή ήταν να πάμε στα μπαράζ ανόδου και έχουμε δουλέψει πολύ γι’ αυτό. Αν και έχουμε αρκετά προβλήματα τραυματισμών, πιστεύω ότι την άνοδο θα πάρει η ομάδα που θα το θέλει περισσότερο. Τ ο Αιγίνιο είναι η μοναδική ομάδα που εχει παίξει στην Α1 και αυτό θεωρώ ότι αποτελεί αβαντάζ, καθώς ξέρουμε πως να διαχειριστούμε αυτή τη σειρά αγώνων».
Το ρόστερ: ΕΔΩ
Ηρακλής Χαλκίδας-Η γνώμη του προπονητή
Σπύρος Γκολίτσης: «Εδώ που φτάσαμε ο στόχος είναι η άνοδος στη βόλεϊ λιγκ. Μέσα από έναν πολύ δύσκολο όμιλο, καθώς υπήρχαν τέσσερις πολύ δυνατές ομάδες καταφέραμε να φτάσουμε έως το τελικό τουρνουά ανόδου που ήταν και ο στόχος μας. Η διαδικασία των μπαράζ είναι κάτι που γνωρίζω και θεωρώ ότι είμαστε έτοιμοι από κάθε πλευρά. Όποιος δεν έχει άγχος είναι αναίσθητος ή αδιάφορος. Απλά εγώ θέλω να λέω ότι είμαστε σε εγρήγορση κι όχι ότι έχουμε άγχος. Φαβορί υπάρχει κι αυτή είναι η Κύζικος που είναι και η μοναδική αήττητη ομάδα της κατηγορίας. Από κει και πέρα οι πρωταθλητές των άλλων δύο ομίλων είναι καλές ομάδες και θα έχει ενδιαφέρον. Ούτως ή άλλως σε ένα τουρνουά με τρία παιχνίδια σε 72 ώρες παίζουν ρόλο πολλές λεπτομέρειες…».
Το ρόστερ: ΕΔΩ
Το πρόγραμμα του Ειδικού Τουρνουά Ανόδου: ΕΔΩ
ΠΗΓΗ www.volleyball.gr