Σελίδες


Δευτέρα 9 Μαΐου 2016

Με τους Εβρίτες Ανέστη Δαλακούρα, Ραφαήλ Κουμεντάκη, Ανδρέα Ανδρεάδη και Δημήτρη Γκαρά το ξεκίνημα της Εθνικής Ανδρών!

Ξεκίνημα χωρίς Τζούριτς, Φιλίποφ

Την πρώτη της συγκέντρωση μετά από 8 μήνες θα πραγματοποιήσει η Εθνική Ανδρών και συγκεκριμένα την Δευτέρα (9/5) στις 21.30 σε ξενοδοχείο της Αθήνας.
Από το πρωί της Τρίτης ο Σωτήρης Δρίκος με τον άμεσο συνεργάτη του Κώστα Δεληκώστα ξεκινούν με τους διεθνείς τις προπονήσεις, ενόψει των νέων προκλήσεων που έχει μπροστά της. Η Ελλάδα που βρίσκεται στο 3ο γκρουπ φιλοξενεί φέτος και τα δύο τουρνουά του World League, με την Κοζάνη να υποδέχεται το πρώτο το τριήμερο 17-19 Ιουνίου και η Θεσσαλονίκη το δεύτερο το διάστημα 24-26 Ιουνίου. Μετά το World League το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχει τον Σεπτέμβριο και τα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, όπου η πρόκριση είναι και ο μεγάλος στόχος.

Στην αυριανή πρώτη συγκέντρωση της Εθνικής θα βρίσκονται οι: Θάνος Τερζής, Κώστας Στιβαχτής, Μενέλαος Κοκκινάκης, Ραφαήλ Κουμεντάκης, Ανέστης Δαλακούρας, Ανδρέας Φράγκος, Θανάσης Πρωτοψάλτης, Γιάννης Ρουμελιωτάκης, Ανδρέας Ανδρεάδης, Γιώργος Παπαλέξιου, Δημήτρης Γκαράς.

Επίσης την Τετάρτη 11/5 θα ενσωματωθούν στις προπονήσεις οι Νίκος Σμαραγδής, Γιώργος Πετρέας, ενώ οι Γιώργος Τζιουμάκας, Άκης Ασπιώτης θα μπουν στο πρόγραμμα μόλις ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις που έχουν στο εξωτερικό.

Όσον αφορά τους Δημήτρη Τζούριτς, Ντίμα Φιλίποφ ακολουθούν πρόγραμμα αποκατάστασης και ενδυνάμωσης και θα ενταχθούν στο κανονικό πρόγραμμα όταν το ιατρικό τιμ της Εθνικής ανάψει το πράσινο φως.
πηγη www.volleynews.gr