Σελίδες


Τετάρτη 11 Μαΐου 2016

Πήρε το βραβείο για την καλύτερη επίθεση ο Μιγιαΐλοβιτς

Πήραν τα βραβεία τους οι Στεφάνου, Μιγιαΐλοβιτς

Σε μία ειδικά αφιερωμένη εκπομπή «Στο Φιλέ» που παρουσίασε ο Παντελής Λώλης στις εγκαταστάσεις της Nova στην Κάντζα και προβλήθηκε το βράδυ Τρίτης 10 Μαϊου, βραβεύτηκαν η καλύτερη άμυνα, η καλύτερη επίθεση και το καλύτερο μπλοκ του πρωταθλήματος της Volley League Πάμε Στοίχημα για την σεζόν 2015-2016.
Πρόκειται για τα τρία πρώτα βραβεία του Επάθλου Novasports Volleyball, που οδηγούν στη μεγάλη τελετή της απονομής του Επάθλου Novasports σε Volleyball & Water Polo που θα πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο.

Βραβεύτηκαν οι Νικολά Μιγιαΐλοβιτς για την καλύτερη επίθεση και το καλύτερο μπλοκ και Γιώργος Στεφάνου για την καλύτερη άμυνα – Τον Οκτώβριο η μεγάλη τελετή απονομής του αναβαθμισμένου και διευρυμένου ως προς τις κατηγορίες διακρίσεων, Επάθλου Novasports σε Volleyball & Polo

Σε μία ειδικά αφιερωμένη εκπομπή «Στο Φιλέ» που παρουσίασε ο Παντελής Λώλης στις εγκαταστάσεις της Nova στην Κάντζα και προβλήθηκε το βράδυ Τρίτης 10 Μαϊου, βραβεύτηκαν η καλύτερη άμυνα, η καλύτερη επίθεση και το καλύτερο μπλοκ του πρωταθλήματος της Volley League Πάμε Στοίχημα για την σεζόν 2015-2016. Πρόκειται για τα τρία πρώτα βραβεία του Επάθλου Novasports Volleyball, που οδηγούν στη μεγάλη τελετή της απονομής του Επάθλου Novasports σε Volleyball & Water Polo που θα πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο.

Ο Νικολά Μιγιαίλοβιτς που αγωνίστηκε τη φετινή σεζόν με τη φανέλα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, ψηφίστηκε ως ο παίκτης με την καλύτερη επίθεση και το καλύτερο μπλοκ, ενώ ο Γιώργος Στεφάνου της Κηφισιάς, επικράτησε στην κατηγορία για την καλύτερη άμυνα. Η επιλογή και η ανάδειξη των καλύτερων, έγινε από τους 12 προπονητές και τους 12 αρχηγούς των ομάδων που συμμετείχαν στο φετινό πρωτάθλημα της Volley League Πάμε Στοίχημα.

Ο Νικολά Μιγιαίλοβιτς αναφερόμενος στη διπλή διάκριση που πέτυχε επισήμανε: «Είναι χαρά μου να παίρνω και τα δύο βραβεία. Είναι πολύ καλό για μένα. Θα μπει στη συλλογή μου στο δωμάτιό μου. Είναι κάτι που μου δίνει κίνητρο και είναι πολύ θετικό ότι παρακολουθείτε τις προσπάθειές μας και τις επιβραβεύεται».

Για την φάση που βραβεύτηκε ως Καλύτερη Επίθεση ο Σέρβος άσος επισήμανε: «Πρέπει να πω ότι ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό όπου προέκυψε η φάση ήταν μια πολύ ξεχωριστή βραδιά, γιατί ήταν η πρώτη εμφάνιση μετά τον τραυματισμό μου, έπειτα από 9 μήνες. Ήταν σημαντικός πόντος γιατί χάναμε 2-1 σετ και 19-17. Ήταν μια καλή επίθεση από τον παίκτη του Παναθηναϊκού, βγάλαμε άμυνα και μετά με την αγαπημένη μου κίνηση πέρασα τη μπάλα. Έπρεπε να κάνω τη διαφορά, να πάρω αυτή την προσπάθεια είτε ευστοχήσω είτε όχι».

Για την μεταγραφή του ο διεθνής ακραίος ανέφερε: «Πιθανότατα την επόμενη σεζόν δεν θα είμαι στην Ελλάδα. Έχω υπογράψει προσύμφωνο με μια ομάδα από τη Γαλλία, την επόμενη εβδομάδα θα κάνω ιατρικές εξετάσεις και αν όλα πάνε καλά θα συνεχίσω εκεί. Για μένα όλα ήταν εξαιρετικά στην Ελλάδα και τα χρόνια που πέρασα εδώ ήταν τα καλύτερα της ζωής μου. Μ' αρέσει πολύ η Ελλάδα, οι άνθρωποι, που μοιάζουν με τους Σέρβους και ελπίζω να επιστρέψω ως φίλος αλλά και ως παίκτης».

Από την πλευρά του ο Γιώργος Στεφάνου ανέφερε: «Δεν το περίμενα, είναι η πρώτη φορά που βραβεύομαι και σας ευχαριστώ. Είναι πολύ καλή η προσπάθεια που κάνετε, αναδεικνύεται το πρωτάθλημα και εύχομαι να είστε πάντα κοντά. Είναι ωραίο να σε παρακολουθούν, να σε κρίνουν και να σε επιβραβεύουν. Οι αθλητές κοπιάζουν πάρα πολύ μέσα στο γήπεδο και είναι ευχάριστη η στιγμή όταν έρχεται ένα τρόπαιο, όποιο κι αν είναι αυτό. Η επιβράβευση και η αναγνώριση είναι μέρος του παιχνιδιού».

Ο διεθνής λίμπερο αναφέρθηκε και στην επιστροφή του στον Ολυμπιακό: «Ήταν κάτι που συνέβη πολύ γρήγορα. Δεν το σκέφτηκα πολύ και γνωρίζετε τους λόγους. Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που πρωταγωνιστεί και είναι μέσα στους στόχους που έχω θέσει κι εγώ ως αθλητής. Με χαρά γύρισα και αποδέχτηκα την πρόταση και την τιμή που μου έκανε ο Ολυμπιακός. Εύχομαι να έχουμε μία καλή, επιτυχημένη χρονιά».

Το Έπαθλο Novasports, ένας από τους πιο σημαντικούς θεσμούς στο χώρο του ελληνικού αθλητισμού που 13 χρόνια τώρα τυγχάνει ευρείας αποδοχής, από φέτος αναβαθμίστηκε. Στο πλαίσιο της αντιπροσωπευτικότερης ανάδειξης των πρωταγωνιστών των δύο αθλημάτων, διευρύνει τις κατηγορίες διακρίσεων και βραβεύει περισσότερους αθλητές που πραγματοποίησαν μια εξαιρετική σεζόν. Συγκεκριμένα, αντί για δύο κατηγορίες βραβείων (MVP και Rookie of the year), θα υπάρχουν επτά κατηγορίες βραβείων στο Volleyball και έξι κατηγορίες στο Water Polo. Στο Volleyball, εκτός από τους ΜVP και Rookie of the year θα αναδεικνύονται επίσης οι: «καλύτερος Πασαδόρος», «καλύτερος Ακραίος», «καλύτερος Κεντρικός», «καλύτερος Διαγώνιος» και «καλύτερος Λίμπερο». Στο Water Polo εκτός από τον MVP και τον Rookie of the year, θα βραβεύονται οι «καλύτερος Φουνταριστός», «καλύτερος Τερματοφύλακας», «καλύτερος Αμυντικός» και «καλύτερος Περιφερειακός». Παράλληλα, στο Έπαθλο Novasports Volleyball, εντάσσονται και τα βραβεία που απονέμονται στο πλαίσιο της εκπομπής των καναλιών Novasports «Στο Φιλέ» με τον Παντελή Λώλη για καλύτερη επίθεση, καλύτερο μπλοκ και την καλύτερη άμυνα.
πηγη www.volleynews.gr