Σελίδες


Κυριακή 22 Μαΐου 2016

5 Ιουνίου οι Εκλογές του Εθνικού!

 
ethnikos teffa1
Ανακοινώθηκε από τον ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης η ημερομηνία διεξαγωγής αρχαιρεσιών για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου του ιστορικού συλλόγου. Αυτές θα διεξαχθούν όπως όλα δείχνουν την Κυριακή 5 Ιουνίου.
Για τότε έχει οριστεί η επαναληπτική γενική συνέλευση του συλλόγου, που θα έχει εκλογοαπολογιστικό χαρακτήρα και θα ολοκληρωθεί με το στήσιμο κάλπης. Αξίζει να σημειωθεί ότι θα στηθούν τρεις κάλπες, αρχικά για την ανάδειξη εφορευτικής επιτροπής και στην συνέχεια για την ανάδειξη του νέου ΔΣ αλλά και Εξελεγκτικής Επιτροπής, καθώς οι εκλογές που έγιναν προ δεκαημέρου είχαν μόνο συμπληρωματικό χαρακτήρα για αυτόν τον μήνα, μέχρι την εκλογή νέων!
Οι υποψηφιότητες μπορούν να κατατίθενται μέχρι τις 31 Μαΐου, δηλαδή το προσεχές δεκαήμερο. Μάλιστα, δίνεται η δυνατότητα κατάθεσής τους με… e-mail.
Πιο πριν από την διεξαγωγή των εκλογών πάντως, θα συζητηθεί η έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής που θα κατατεθεί στο σώμα, ενώ θα κατατεθεί προς έγκριση και ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός της απερχόμενης διοίκησης. Επίσης, ως θέμα της ημερήσιας διάταξης και μάλιστα δεύτερο αναφέρεται η τροποποίηση του Καταστατικού του συλλόγου, ενώ τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι σε αυτήν την ΓΣ θα γίνει και η επικύρωση του ορισμού της διοίκησης του ΤΑΑ.
Αναλυτικά:
«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εθνικού Αλεξανδρούπολης καλεί τα μέλη του συλλόγου σε τακτική Γενική Συνέλευση, η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 Ιουνίου στις 17:00 στο ΚΕΠΑΚΥ του Δήμου Αλεξανδρούπολης και εναλλακτικά σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας την Κυριακή 5 Ιουνίου στις 17:00 στον ίδιο χώρο.
Τα θέματα της Γενικής Συνέλευσης είναι τα εξής:
1. Διοικητικός Απολογισμός
2. Αναδιάρθρωση Καταστατικού
3. Επικύρωση Ορισμού Διοίκησης Τ.Α.Α.
4. Οικονομικός Απολογισμός
5. Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής
6. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής
7. Εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου
8. Εκλογή Εξελεγκτικής Επιτροπής.
Τα μέλη, που επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για να συμμετάσχουν στα όργανα της διοίκησης και είναι οικονομικά τακτοποιημένα, καλούνται να καταθέσουν έγγραφη αίτηση στη γραμματεία του συλλόγου ή στο email: mgs.ethnikos.alexandroupolis@gmail.com μέχρι και τις 31 Μαΐου και ώρα 14:00.
Oι πίνακες όσων έχουν τα προσόντα, εκλογέων και υποψηφίων για τα όργανα της διοίκησης θα τοιχοκολληθούν στον πίνακα ανακοινώσεων του συλλόγου.
Οι υποψήφιοι μαζί με την αίτησή τους θα πρέπει να καταθέσουν και επικυρωμένη υπεύθυνη δήλωση του αθλητικού νόμου περί μη ύπαρξης κωλυμάτων, η οποία βρίσκεται ανηρτημένη στην ιστοσελίδα του συλλόγου ή εναλλακτικά στη Γραμματεία.
Για την παραλαβή των υποψηφιοτήτων εκτός της ηλεκτρονικής υποβολής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 2551028761 ή 6944119671 (Κεντρική Γραμματεία)».
πηγη www.thrakisports.gr