Σελίδες


Πέμπτη 12 Μαΐου 2016

Η νέα γενιά συνάντησε τους «ήρωες» του 87 στην Πετρούπολη


Ένας σπουδαίος αγώνας  πραγματοποιήθηκε στον κλειστό γυμναστήριο της Πετρούπολης, με την Εθνική ομάδα που κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 1987 στη Γάνδη να αγωνίζεται με τη νέα γενιά. Τα παιδιά τους παίζουν βόλεϊ και ένωσαν τις δυνάμεις τους με τμήμα της Εθνική ανδρών για να ένα φιλικό για φιλανθρωπικό σκοπό. Η εκδήλωση οργανώθηκε για την ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου, και είχε ξεκινήσει με έναν άλλο αγώνα.
Σπέσιαλ καλεσμένες

Είχε προηγηθεί ένα φιλικό μεταξύ του ΓΣ Πετρούπολης και της ΑΕ Αμπελοκήπων. Η πασαδόρος του Ολυμπιακού Αρετή Τέζα και η λίμπερο της ομάδας Αρέτα Κονόμι τίμησαν την ομάδα που ξεκίνησαν την καριέρα τους (Πετρούπολη) παίζοντας σε αυτό το φιλικό που για την ιστορία έληξε 1-1. 

Πατέρας και γιός

Ο αγώνας επίδειξης της Εθνικής ανδρών με την ομάδα του 1987 και τα παιδιά τους ακολούθησε αμέσως μετά. Όλοι είχαν πολύ κέφι και διάθεση για χιούμορ. Στον αγώνα έλαβαν μέρος, ο Σωτήρης Αμαργιανάκης με τον γιο του Γιώργο, ο Μιχάλης με τον Σταύρο Τριανταφυλλίδη, ο Δημήτρης και ο Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος, ο Ανέστης Δημητριάδης και ο Γιάννης Γόντικας.

Με λίμπερο… Στεφάνου

Από την ομάδα του 87 έδωσαν το παρών ακόμα οι Δημήτρης Καζάζης, Γιάννης Φάκας, Γιώργος Ντράγκοβιτς, με μάνατζερ τον Ανδρέα Θεοδωρίδη και προπονητές τους  Θανάση Μαργαρίτη και Κυριάκο Παντελιά. Στην ομάδα των «μεγάλων» προστέθηκε και ο διεθνής λίμπερο Γιώργος Στεφάνου.

Ο Σωτήρης Δρίκος έφερε επίσης μαζί του τον Μενέλαο Κοκκινάκη, τον Θανάση Πρωτοψάλτη, τον Κώστα Στιβαχτή, τον Ανέστη Δαλακούρα και τον Γιώργο Παπαλεξίου. Στο πρώτο σετ χρησιμοποίησε τους… γιους με τον Ανέστη Δαλακούρα να συμπληρώνει, αλλά έχασε το σετ. Στο δεύτερο έβαλε τους  διεθνείς και το τελικό αποτέλεσμα ήταν 1-1.
Βραβεύσεις

Ακολούθησε η βράβευση του πρώην προέδρου της ΕΟΠΕ, Θανάση Μπελιγράτη από τον Δήμαρχο Πετρούπολης Βαγγέλη Σίμο. Τιμήθηκαν όλοι οι συμμετέχοντες στα δύο φιλικά, ενώ είχαν τη χαρά οι ίδιοι να βραβεύσουν σχολεία της περιοχής.

πηγη www.volleynews.gr