Σελίδες


Τρίτη 17 Μαΐου 2016

Σιωπή με ...ήχο στο θέμα Κοκκινάκη

Σιωπή με ...ήχο στο θέμα Κοκκινάκη
0
Παντελής Λώλης


Μπορεί να θεωρεί ότι ο «Κόκκι» είναι χειρότερος ακραίος από τον Πρωτοψάλτη, τον Κουμεντάκη, τον Ρουμελιωτάκη, τον Δαλακούρα. Μπορεί να πιστεύει ότι ο "Κόκκι", από τα 16 του που παίζει στα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα, θα έπρεπε να έχει προσφέρει περισσότερα. Πολλά «μπορεί» …μπορεί να συμβαίνουν. Μπορεί να ισχύουν και τα τρία παραπάνω. Καλό όμως θα ήταν να τα μάθουμε αυτά τα «μπορεί». Και να τα μάθουμε από τον ίδιο τον κόουτς της Εθνικής που και επικοινωνιακός είναι και ξέρει να βγαίνει μπροστά σε τέτοιες δύσκολες περιπτώσεις. Εκτός και αν οι επικοινωνιολόγοι της ομοσπονδίας έχουν διαμηνύσει στον Δρίκο να μην ανοίξει το στόμα του μέχρι την επίσημη συνέντευξη τύπου – παρουσίαση της Εθνικής. 

Επίσης για το 50%-50% της υπόθεσης θα ήθελα να ακούσω και την πλευρά του Κοκκινάκη κάποια στιγμή. Αρνήθηκε ο ίδιος να παίξει λίμπερο; Του προτάθηκε, είπε ναι και μετά το πήρε πίσω; Έπαιξε ρόλο στην όλη ιστορία ο Ολυμπιακός ή ο μάνατζερ του;

Και για να μην το κουράζουμε. Δεν έχουμε την πολυτέλεια σαν άθλημα να απομακρύνουμε παίκτες τύπου «Κοκκινάκη» από την Εθνική χωρίς εξηγήσεις. Δεν μετράει μόνο το αγωνιστικό κομμάτι στην Εθνική. Είναι και άλλα πράγματα που «φτιάχνουν» μια ομάδα και αυτά πρέπει να εκτιμώνται στην πορεία. Αν φταίει ο «Κόκκι» να τιμωρηθεί με την πιο αυστηρή ποινή. Να …λιθοβοληθεί στο Πασαλιμάνι, να το καταλάβει και αύριο το πρωί να μπει στο αεροπλάνο και να πάει στην Θεσσαλονίκη για να συνεχίσει την προετοιμασία με την Εθνική.