Σελίδες


Σάββατο 14 Μαΐου 2016

2ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ JUNIOR 4X4 ME ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΜΑΖΟΝΕΣ



Μετά το πρώτο, πλήρως επιτυχημένο, τουρνουά Junior 4X4 που συνδιοργανώθηκε τον Απρίλιο από τις Αμαζόνες Μαΐστρου-Αλεξανδρούπολης και τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης με την υποστήριξη της Λέσχης Πετοσφαίρισης Αλεξανδρούπολης, έρχεται η διοργάνωση του δεύτερου αύριο Κυριακή 15 Μαΐου αυτή τη φορά στο Κλειστό Γυμναστήριο Αλεξανδρούπολης ''Μ.Παρασκευόπουλος''. 
Το τουρνουά ξεκινά με τους αγώνες των αγοριών στις 9.00 και συνεχίζει με τα κορίτσια στις 12.00 με συμμετοχή εκτός του Εθνικού και των Αμαζόνων, του Α.Ο.Ορεστιάδας, του Άθλου Ορεστιάδας και της Ακαδημίας Κομοτηνής.
Οι μικροί αθλητές και οι μικρές αθλήτριες μας θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν για άλλη μια φορά το άθλημα που αγαπούν και να δείξουν σε αγωνιστικές συνθήκες τις ικανότητές τους.
Οι διοργανωτές (Εθνικός Αλεξ/πολης, Αμαζόνες Μαΐστρου-Αλεξ/πολης, Λέσχη Πετοσφαίρισης Αλεξ/πολης και με την αιγίδα της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Θράκης-Αν.Μακεδονίας) έχουν φροντίσει να προσφέρουν ότι είναι αναγκαίο ώστε οι μικροί μελλοντικοί πρωταθλητές να αγωνιστούν σε ιδανικές συνθήκες σε ένα ιστορικό γήπεδο (που όμως έχει ξεπεραστεί από τον χρόνο και παρουσιάζεται απόλυτα η ανάγκη για ένα Νέο Κλειστό στη πόλη).
Καλή επιτυχία στους μικρούς μας αθλητές και αθλήτριες!