Σελίδες


Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

Γιάννης vs Ισίδωρου Δημητρούδη... και στη μέση το ThrakiSportS


Γιάννης vs Ισίδωρου Δημητρούδη... και στη μέση το ThrakiSportS

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής
-  Τα αδέρφια Δημητρούδη, Γιάννης και Ισίδωρος βρέθηκαν αντίπαλοι το Σάββατο για το παιχνίδι ΓΕΑ - ΑΟΟ για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας και την μεταξύ τους μονομαχία, όπου η Ορεστιάδα επικράτησε με 3-0 της ΓΕΑ στην Αλεξανδρούπολη.
Ο μεγαλύτερος αδερφός κέρδισε τον μικρότερο και λίγο μετά το τέλος του αγώνα βρέθηκε ανάμεσά τους το... ThrakiSportS, για να πάρει δηλώσεις και εκτιμήσεις για την ολοκλήρωση της σεζόν και την συνέχεια.
Αναλυτικά ο πασαδόρος της Ορεστιάδας Γιάννης Δημητρούδης δήλωσε: "Φτάσαμε στον πρώτο στόχο, που είχε η ομάδα, την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Εύχομαι υγεία σε όλους τους παίκτες μας. Θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις στα μπαράζ για την άνοδο στην Volley League, κάτι που θέλουμε πάρα πολύ".
Άλλωστε και πέρυσι η Ορεστιάδα έφτασε μια ανάσα από την άνοδο, αλλά την έχασε στο... τσακ. Φέτος ωστόσο το σύστημα είναι διαφορετικό, αφού οι διεκδικητές δεν είναι τρεις για δύο θέσεις αλλά τέσσερις, ούτε θα γίνουν τρεία τουρνουά αλλά μόλις δύο σε ουδέτερες έδρες. 
Από την πλευρά του, ο λίμπερο της ΓΕΑ Ισίδωρος Δημητρούδης χαρακτήρισε επιτυχημένη την φετινή πορεία της ΓΕΑ, που εξασφάλισε από νωρίς την παραμονή της στην Α2 Κατηγορία ενώ αναφορικά με την προσπάθεια του συλλόγου του αδερφού του τόνισε: "Η Ορεστιάδα είναι καλύτερη ομάδα από μας και δίκαια μας νίκησε την τελευταία αγωνιστική. Εύχομαι καλή επιτυχία στη συνέχεια, μακάρι να επιστρέψει ο ΑΟΟ όσο πιο σύντομα γίνεται στην πρώτη κατηγορία, που ανήκει". 
πηγη www.thrakisports.gr