Σελίδες


Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Ισπανία, Εσθονία και Γερμανία αντίπαλοι της Εθνικής Εφήβων των Εβριτών!

Ισπανία, Εσθονία και Γερμανία αντίπαλοι των Εφήβων

Η Ισπανία, η Εσθονία και η Γερμανία θα είναι οι αντίπαλες ομάδες της Εθνικής Εφήβων στον H΄ όμιλο του Γ΄ προκριματικού γύρου του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος – Κάτω 20 ετών – ενώ στον I΄ όμιλο θα αγωνιστούν η πρωταθλήτρια του 2012 Ιταλία, η Σερβία, το Βέλγιο και η Φινλανδία. 
Πρόκειται για τις δεύτερες ομάδες των 7 ομίλων συν την Φινλανδία που ήταν καλύτερη τρίτη. Από αυτές θα προκριθούν στα τελικά οι δύο πρώτες και η καλύτερη δεύτερη. Οι αγώνες των δύο ομίλων της Γ΄φάσης θα γίνουν 10-13 Ιουλίου αλλά ακόμα η CEV δεν έχει αποφασίσει τις έδρες.

Έτσι, η ελληνική ομάδα θα έχει μία δεύτερη ευκαιρία για την πρόκριση στα τελικά για να συμπληρωθούν οι 12 ομάδες του Ευρωπαϊκού. Υπενθυμίζεται πως όμιλο που έγινε στη Σόφια η ελληνική ομάδα νίκησε 3-0 την Ολλανδία και την Αγγλία και ηττήθηκε 3-2 από την Βουλγαρία που προκρίθηκε απ΄ ευθείας στα τελικά.

Μετά την ολοκλήρωση του Β΄ προκριματικού γύρου οι επτά ομάδες που πήραν απ΄ ευθείας την πρόκριση για τα τελικά που θα γίνουν στο Μπρνο της Τσεχίας και στην πόλη Νίτρα της Σλοβακίας 29 Αυγούστου με 6 Σεπτεμβρίου είναι Ρωσία, Πολωνία, Ρουμανία, Σλοβενία, Γαλλία, Βουλγαρία, Τουρκία, ενώ άνευ προκριματικών έχουν περάσει οι διοργανώτριες Τσεχία και Σλοβακία.
πηγη www.volleynews.gr