Σελίδες


Κυριακή 13 Απριλίου 2014

ΕΘΝΙΚΟΣ-ΚΗΦΙΣΙΑ, ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ!!


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης (Τ.Α.Α. Βόλλεϋ)  καλεί όλο τον κόσμο της πόλης μας να παρευρεθεί στο Κλειστό  «Μιχάλης Παρασκευόπουλος» για να στηρίξει την ομάδα μας στον κρίσιμο αγώνα των play off με την Κηφισιά, που θα διεξαχθεί την Μ. Τρίτη 15 Απριλίου 2014 και ώρα 17:30.
ΟΛΟΙ την Μ. Τρίτη στο Κλειστό της Αλεξανδρούπολης για να εμψυχώσουμε με το θερμό χειροκρότημα μας την ομάδα της καρδιάς μας. Ας γίνει ο κόσμος για άλλη μια φορά ο «7ος παίκτης» της ομάδας μας, που θα την οδηγήσει στον Τελικό του Πρωταθλήματος της Volleyleague.
Υπενθυμίζουμε ότι :
- Τα εισιτήρια διαρκείας (Gold και μπλε) ΔΕΝ θα ισχύσουν για τους αγώνες των play off του Πρωταθλήματος.
- Από τη Δευτέρα 14 Απριλίου θα ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα της ομάδας μας με την Κηφισιά και όσοι επιθυμούν να εξασφαλίσουν μια θέση για το παιχνίδι μπορούν να προμηθευτούν από τα γραφεία του Συλλόγου. (Πλ. Πολυτεχνείου - Αλεξανδρούπολη, Τηλ: 25510 28761)
- Οι κάτοχοι των Gold καρτών διαρκείας αφού προμηθευτούν το εισιτήριο τους (Γενική Είσοδος 10 Ευρώ) θα προσέρχονται στο γήπεδο από την ανατολική είσοδο και θα καταλαμβάνουν τη θέση τους κανονικά με την επίδειξη της κάρτας τους.

Τιμή εισιτηρίου : 10 Ευρώ (Γενική Είσοδος)
Μαθητικό – Φοιτητικό – Στρατιωτικό : 5 Ευρώ
                                                               Αλεξανδρούπολη, 11-4-2014

 Γραφείο Τύπου